Σύνοψη πρακτικών την 25/05/2015

Σύνοψη πρακτικών την 25/05/2015  

Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του ραντεβού που είχαν τα μέλη του ΔΣ κ. Καλαπόδης και Γαλλής με την Amstel Raddler και συγκεκριμένα με τον κ.Πάλλη για την ενδεχόμενη συνεργασία στις επόμενες διοργανώσεις Attika 3 Races και 24ωρο. Υπάρχει πρόθεση για υποστήριξη της εκδήλωσης ωστόσο αυτό θα εκτιμηθεί από τις επόμενες ημέρες από την Amstel  σε τι επίπεδα θα είναι αυτή.

Συζήτηση σχετικά με το Attika 3 Races. Η Γραμματέας ανέφερε ότι στάλθηκε η προκήρυξη του αγώνα και αρκετές ενέργειες που πρέπει να γίνουν χρειάζονται να δρομολογηθούν άμεσα. Υπήρξε  πρόταση από τον κ. Λαζαρίδη σχετικά με την διαδρομή του Attika. Συγκεκριμένα πρότεινε να αλλάξει η διαδρομή μετά την Ανάβυσσο  και αντί να κινηθεί παραλιακά να ακολουθηθεί πορεία προς Αγ. Κωνσταντίνο και  πορεία προς  Λεγραινά  μέσω Μετόχι διανύοντας 2 χιλιόμετρα βατό χωματόδρομο. Η πρόταση απορίφθηκε . Επίσης η πορεία προς Αγ. Κωνσταντίνο και προς Αγ .Τριάδα κρίθηκε επικίνδυνη λόγω του κακού οδοστρώματος.

Επίσης πρόταση επίσης από τον κ. Ασημομύτη σχετικά με το αγώνα του Circuit να μπει μπόνους δευτερολέπτων. Ο κ. Λαζαρίδης πρόσθεσε να μπει το bonus ανά γύρο ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες και τις ομάδες. Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στο επόμενο ΔΣ.