8ο Athens Bike Festival

Η 8η διοργάνωση του Athens Bike Festival, στον γνώριμο χώρο της Τεχνόπολης, του δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο! Η ΠΕΠΑ και φέτος συμμετέχει στην γιορτή του ποδηλάτου

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) θα βρίσκεται εκεί που είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του ποδηλατικού κοινού στην Ελλάδα το προσεχές τριήμερο, που δεν είναι άλλο από το BIKE FESTIVAL που γίνεται στα πλαίσια της καθιερωμένης «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» το προσεχές τριήμερο 22-23-24/9/2017 στο Γκάζι.


Εκεί θα μπορείτε να μας επισκεφθείτε, και μέσα σε ένα αμιγώς ποδηλατικό περιβάλλον ν’ ακούσουμε και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις χαλαρά, για αγώνες, brevet, προπονήσεις και ποδηλατοβόλτες, για κάθε είδος ποδηλασίας που κάνουμε ή θα θέλαμε να κάνουμε, θα ακούσουμε προσεκτικά και θα συζητήσουμε σοβαρά ολοκληρωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις για ποδηλατικές εκδηλώσεις , θα μιλήσουμε για την ενεργό συμμετοχή σας στα ποδηλατικά δρώμενα της ένωσης. 


Μέσα σε όλα αυτά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε σε αυτό το χώρο που φιλοξενεί την ετήσια Γιορτή Ποδηλάτου, επιπλέον στο περίπτερό μας θα έχετε την δυνατότητα:


1. Να δείτε τη τελευταία εμφάνιση της Π.Ε.Π.Α. που ετοιμάσαμε για εσάς με τη συνεργασία της Bioracer.
2. Να καταβάλετε το ποσό συμμετοχή σας για την επερχόμενη 29η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα, αν δεν σας εξυπηρετεί η τραπεζική κατάθεση.
3. Να παραλάβετε κάρτες και τα μετάλλια από Brevet του 2015 και του 2016 και 2017 (όσα έχουν παραληφθεί) και τα έχει διοργανώσει ο σύλλογος μας.

Καλή αντάμωση !!!