7ο Athens Bike Festival

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) θα βρίσκεται εκεί που είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του ποδηλατικού κοινού στην Ελλάδα το προσεχές τριήμερο, που δεν είναι άλλο από το BIKE FESTIVAL που γίνεται στα πλαίσια της καθιερωμένης «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» το προσεχές τριήμερο 16-17-18/9/2016 στο Γκάζι.
Από εκεί, θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί το πολυπληθέστερο brevet που διοργανώνεται στην Αττική, με συμμετοχές που μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τα 600 άτομα !!!
Εκεί θα μπορείτε να μας επισκεφθείτε, και μέσα σε ένα αμιγώς ποδηλατικό περιβάλλον ν’ ακούσουμε και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις χαλαρά, για αγώνες, brevet, προπονήσεις και ποδηλατοβόλτες, για κάθε είδος ποδηλασίας που κάνουμε ή θα θέλαμε να κάνουμε, θα ακούσουμε προσεκτικά και θα συζητήσουμε σοβαρά ολοκληρωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις για ποδηλατικές εκδηλώσεις , θα μιλήσουμε για την ενεργό συμμετοχή σας στα ποδηλατικά δρώμενα της ένωσης. 
Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να κάνετε πράγματα στο χώρο μας όπως :
1. Να δείτε τη νέα εμφάνιση της Π.Ε.Π.Α. που ετοιμάσαμε για εσάς με τη συνεργασία της Bioracer.
2. Να καταβάλετε το ποσό συμμετοχή σας για την επερχόμενη 28η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα, αν δεν σας εξυπηρετεί η τραπεζική κατάθεση.
3. Την Κυριακή θα είναι διαθέσιμες οι κάρτες και τα μετάλλια από Brevet του 2015 και του 2016 (όσα έχουν παραληφθεί) και τα έχει διοργανώσει ο σύλλογος μας.

Καλή αντάμωση !!!