Τέλος αγωνιστικής χρονιάς 2017

 

Με τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης «2η Ανάβαση Αγ. Μερκουρίου», που έγινε την προηγούμενη Κυριακή 22/10/2017, στην ομώνυμη τοποθεσία του Ωρωπού - Αττικής, ολοκληρώθηκε και φέτος το αγωνιστικό πρόγραμμα του «Κυπέλλου της Π.Ε.Π.Α.».

Πολλά «ρεκόρ» έσπασαν φέτος από την οπτική γωνία των συμμετοχών αλλά και τερματισμών στους αγώνες και στα brevets της Π.Ε.Π.Α.!

Ιδιαίτερα στην 29η Σπαρτακιάδα με 351 εκκινήσαντες και 327 τερματισμούς!

Συνολικά στους 11 αγώνες  «Κυπέλλου» που διοργανώθηκαν φέτος είχαμε 1.995 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και αντίστοιχα στα 8 brevets 1.293 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ευχαριστεί πολύ όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν φέτος στους αγώνες και τα brevets που διοργάνωσε, χορηγούς, υποστηρικτές, γραμματεία, εθελοντές brevets, κριτές, ιατρούς, πληρώματα ασθενοφόρων, τροχαία, συνδιοργανωτές και πάνω απ’ όλα όλους εσάς που «ιδρώσατε τη φανέλλα» δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας, και τη δύναμη σε εμάς να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερους αγώνες, brevets και εκδηλώσεις, την επόμενη χρονιά.

Μην νομίζετε οτι τελειώσαμε όμως… Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, γιατί ακολουθούν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα μέχρι το τέλος της χρονιάς !!! 

 

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Α.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ Π.Ε.Π.Α.: ENDURA, BIANCHI, SANTINI, GATSOULIS, myATHLETE, MARATHON BIKES

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: VITEX, ΒΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΡΤΟΣ & ΜΕΛΙ, myENERGY, KASSIMATIS CYCLING, EUROTRADE-SHIMANO

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΑΙΟΛΟΣ Α.Ο, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο., Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΒΙΚΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΖΕΤΤΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΝΑΣΣΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ