ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρασκευή 6/10/2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέο ρεκόρ - με πάνω από 350 ποδηλάτες - σημείωσαν φέτος οι συμμετοχές για την «29η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» που θα ξεκινήσει το Σάββατο 7/10 στις 7:30 από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας και θα τερματίσει μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα στη Σπάρτη μετά από 12 ώρες.


Το πλήθος των συμμετεχόντων περιλαμβάνει αθλητές από όλη την Ελλάδα, πανελληνιονίκες, βαλκανιονίκες, πρωταθλητές, ποδηλάτες που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνείς διοργανώσεις και ένα σημαντικό αριθμό συνεχώς αυξανόμενων συμμετοχών από το εξωτερικό.


Σύσσωμος ο Σπαρτιατικός κόσμος υποδέχεται και τιμά τους συμμετέχοντες με τις προετοιμασίες του στη Σπάρτη, με τον ίδιο το Δήμο, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και άλλες τοπικές οργανώσεις να συμβάλλουν τα μέγιστα - ηθικά και υλικά – για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.


Την επόμενη μέρα το «Ξηροκάμπι» θα ντυθεί γιορτινά, για να υποδεχτεί όσους από τους αθλητές λάβουν μέρος στον ομόνυμο αγώνα, περνώντας μέσα από την πόλη της Σπάρτης και τις ομορφιές του Μυστρά και τερματίζοντας με ένα δυνατό sprint στην πλατεία του χωριού όπου ο πολιτιστικός σύλλογος θα βραβεύσει τους νικητές.


Η συμβολή του κόσμου κι εκεί τεράστια, όπου πέρα από το γιορτινό κλίμα θα έχει να φροντίζει και το ασφαλές πέρασμα των αθλητών μέσα από το χωριό.

Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι επίσης αρκετές εταιρείες του ποδηλατικού - και όχι μόνον – κόσμου, με πρωτοπόρα για φέτος την εταιρία χρωμάτων “VITEX”, την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων “ΗΟΝΕΥ & BREAD” τα νερά “BIKOΣ” τους ετήσιους χορηγούς μας “MARATHON BIKES”, “ΚΥΚΛΟΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ”, “BIANCHI”, “SANTINI” , “ENDURA”, το εργομετρικό κέντρο “MY ATHLETE” τις εταιρείες “SPECIALIZED”, “FUJI”, “GO – HI”, “ΤΖΙΝΙΔΗΣ POWER” και “MY ENERGY”.


Η εταιρεία “EUROTRADE – SHIMANO” με το έμπειρο προσωπικό της θα φροντίσει στη διαδρομή να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ποδηλατική βλάβη, ενώ αν το ποδήλατό σας – η εσείς – δεν τα καταφέρετε, η εταιρεία “GATSOULIS BIKES” θα φροντίσει να σας φέρει στον τερματισμό με ασφάλεια.


Τέλος, όλος ο κόσμος θα μάθει τα κατορθώματά μας, από το περιοδικό “MBIKE”.......


Το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Α.