“Πάει ο παλιός ο χρόνος... 2017 ”

“Πάει ο παλιός ο χρόνος......”

Με ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις, αρκετούς πολύ καλούς και άλλους λιγότερο αγώνες, αγωνία και τρέξιμο για τις διοργανώσεις τους, πάντοτε με κριτήριο την ευχαρίστηση και κυρίως την ασφάλεια των αγωνιζομένων, μελών και μη της Π.Ε.Π.Α.

Το 2017, πολύς χρόνος αναλώθηκε για την εύρεση και διαμόρφωση της καινούργιας στέγης της ένωσης (που ακόμα δεν έχει πάρει την τελική της μορφή), οι εγγραφές νέων μελών σημείωσαν τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση των τελευταίων ετών, ενώ η παρουσία νέων μελών στο Δ.Σ. προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την ήδη πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει από τους προκατόχους τους, κυρίως στο κομμάτι της ηλεκτρονικής αποτύπωσης οικονομικών και διαχειριστικών θεμάτων.

Η ομάδα των brevet έδωσε – για μια ακόμη φορά – τον καλύτερό της εαυτό και η υποστήριξη γενικότερα των ανθρώπων που πλαισιώνουν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου όσο και το τουριστικό (brevet) από οποιαδήποτε θέση, ήταν υποδειγματική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο σύλλογος σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο my athlete, διοργάνωσε σεμινάριο με θέματα που αφορούσαν το άθλημα της ποδηλασίας και στόχο είχαν την αναβάθμιση του αθλήματος και την ενημέρωση των ασκούμενων για ασφαλέστερη άσκηση. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο σχετικά με τις Α’ Βοήθειες που παρέχονται σε περίπτωση ατυχημάτων στην ποδηλασία, από το μέλος μας κ. Zois Evangelopoulos, Σύγχρονος Ασκληπιος (Ιατρός Βιοπαθολόγος).

Κερασάκι στην τούρτα, η ανάμιξη της Π.Ε.Π.Α. ύστερα από αρκετά χρόνια στην ποδηλασία πίστας, όπου έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια με δωρεάν παροχή στα μέλη μας, την πίστα του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου για δύο συνεχής μήνες, με παροχή ποδηλάτων πίστας, αδιάλειπτη παρουσία ιατρού και τη βοήθεια του γνωστού προπονητή Βασίλη Γιαννιώση, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί η ανταπόκριση που θα θέλαμε. Μια ακόμη προσπάθεια ενοικίασης της πίστας για τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου έπεσε στο κενό, λόγω ανακατατάξεων στη διαχείριση των θεμάτων που αφορούν Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο από πλευράς του Ο.Α.Κ.Α.

Η συμμετοχή της Π.Ε.Π.Α. στη διοργάνωση της «ποδηλατοβόλτας» Ιταλών παλαιμάχων / πρωταθλητών της ποδηλασίας στην παραλιακή οδό έδωσαν το έναυσμα για μια ακόμη γνωριμία της ένωσης πέρα από τα σύνορα της χώρα μας, αφού επιμελώς φροντίσαμε τη διανομή αναμνηστικών και – μεταφρασμένων - εντύπων με την παρουσίαση και τις δράσεις του συλλόγου.

Το σεμινάριο των κανονισμών ποδηλασίας δρόμου σφράγισε το τέλος των εκδηλώσεων του συλλόγου, κάνοντας γνωστά στους ποδηλάτες και συνοδούς που παραβρέθηκαν, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους μέσα στον αγώνα.

Η χρονιά που μόλις μπήκε αναμένεται ενδιαφέρουσα, όπου εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό και θα ανακοινωθεί άμεσα, στόχοι μας είναι η ολοκλήρωση θεμάτων που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική, έγκυρη και ασφαλή κάλυψη των αγώνων και κυρίως η προώθηση και ανάδειξη της Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας που φέτος θα γιορτάσουμε την επέτειο των 30 χρόνων της.

Η έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, για τη ανεύρεση και απόκτηση συστήματος ηλεκτρονικής χρονομέτρησης τελείωσε και έβγαλε αποτέλεσμα που δεν εγκλωβίζει το σύλλογο, τη διοίκηση και τους συμμετέχοντες .

Περισσότερα όμως για όλα αυτά μαζί με άλλα θέματα, θα συζητήσουμε σοβαρά και εμπεριστατωμένα καταλήγοντας στην τελική μας απόφαση όλοι μαζί, στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει στο τέλος του μήνα.

Την επόμενη εβδομάδα σας περιμένουμε όλους για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας το Σάββατο 13/1 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα Υάκινθος του πολυχώρου “View Hall”.

Τελειώνοντας, ευχόμαστε υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας !
Το νου σας στο δρόμο ....
Καλή Αγωνιστική Χρονιά !!!