Εγγραφή-Ανανέωση Συνδρομής 2019

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες από το Υπουργείο σχετικά με την αντικατάσταση της Ιατρικής Βεβαίωσης από την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, η Π.Ε.Π.Α. έχει προ-εκτυπώσει τις περισσότερες ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ των ΜΕΛΩΝ οι οποίες και διατίθενται από 1/1/2019

Για τις περιπτώσεις ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ή κατοίκων εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο  info@pepa.gr για να πληροφορηθείτε σχετικά με την απόκτηση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε.Π.Α.

 

 

Για ανανεώσεις ή εγγραφές νέων μελών, μπορείτε να επιλέγετε την ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών στην διεύθυνση αλληλογραφίας με ταυτόχρονη τραπεζική κατάθεση για δική σας διευκόλυνση.

Ο φάκελος ΕΓΓΡΑΦΗΣ θα γίνεται δεκτός ΜΟΝΟ αν περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εγγραφή νέου μέλους

- Αίτηση εγγραφής. Kατεβάστε το αρχείο με την Αίτηση που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου ή από ΕΔΩ )

- Εφάπαξ εγγραφή 5 Ευρώ + Ετήσια συνδρομή 60 ευρώ = 65Ευρώ

- Εμφανής φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

- ΤΡΕΙΣ (3) μικρές έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας

- Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. με πρόσφατη (τελευταίου τριμήνου)  βεβαίωση γιατρού καρδιολόγου. Ενναλακτικά μπορεί να δοθεί το δελτίο ΕΟΠ κατηγορίας Μάστερ ανανεωμένο για το 2019, εάν υπάρχει.

* * * * * * * * * * * * * *

Ανανέωση συνδρομής μελών ΠΕΠΑ

- Ετήσια συνδρομή 60 Ευρω

Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. με πρόσφατη (τελευταίου τριμήνου)  βεβαίωση γιατρού καρδιολόγου. Ενναλακτικά μπορεί να δοθεί το δελτίο ΕΟΠ κατηγορίας Μάστερ ανανεωμένο για το 2019, εάν υπάρχει.

- Για όσους αλλάζουν κατηγορία χρειάζεται μια φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

- Οι κάτοχοι δελτίων Π.Ε.Π.Α. που ανανεώνουν την συνδρομή τους χωρίς να αλλάζουν κατηγορία θα προσκομίσουν μόνο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α.  και το δελτίο της Π.Ε.Π.Α. για να επικολληθεί η ειδική σήμανση ανανέωσης (αυτοκόλλητο διακριτικό)

* * * * * * * * * * * * * *

Έκπτωση συνδρομής άνεργων μελών

Το ΔΣ του συλλόγου αναλογιζόμενο τις δύσκολες συγκυριακά στιγμές που μπορεί να βιώνουν αρκετά μέλη του λόγω ανεργίας  και θέλοντας να τους δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουν να είναι ενεργοί ποδηλατικά στο βαθμό που εκείνοι θα κρίνουν, αποφάσισε να μειώσει την ετήσια συνδρομή στα 35 Ευρώ.

Απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η κατάθεση ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ  βεβαίωσης ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά την εγγραφή τους στην έδρα του συλλόγου.

Με την προσδοκία ότι τα μέλη που πλήττονται από εργασιακή αργία θα είναι προσωρινή και με την ευχή ότι θα υπάρξει σύντομη αποκατάσταση του εισοδήματος τους, το ΔΣ του συλλόγου εύχεται ότι το μέτρο αυτό θα βοηθήσει όσους φίλους/μέλη του βρουν την δύναμη να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν ακόμα και σε τόσο δύσκολους καιρούς για αυτούς.

* * * * * * * * * * * * * *

- Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά καθώς και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής μπορούν να γίνονται δεκτά κάθε Δευτέρα στα γραφεία της ΠΕΠΑ 20:30 - 22:00.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ 38 & Τ.ΜΠΟΥΓΑ
14562 ΚΗΦΙΣΙΑ
 

To απαιτούμενο χρηματικό ποσό μπορεί να κατατεθεί στην Εθνική τράπεζα στο όνομα Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών.

Αρ. Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 075/001312-92

ΙΒΑΝ:GR6501100750000007500131292

Για καταθέσεις μέσω internet

To Swift ή αλλιώς BIC είναι ETHNGRAA 

 

* * * ΖΗΤΗΣΤΕ στον ταμία της τράπεζας να γράφει στο καταθετήριο το όνομα σας και ακολούθως να σταλεί μαζί με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στην ανωτέρω διεύθυνση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης τους. 

 Η νέα μας διεύθυνση στους χάρτες της  Google Maps 

* * * * * * * * * * * * * *

- Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά δεν μπορούν να δοθούν αυτοπροσώπος μπορούν να ταχυδρομηθούν στην διεύθυνση αλληλογραφίας

Υπ' όψιν Σ.ΠΕΡΙΔΗ

Βασιλικών 63 - Ακαδημία Πλάτωνος,

104 42 Αθήνα