Σύνοψη πρακτικών την 04/11/2013

-Επίσκεψη των Κυρίων Φιλιππόπουλου και Στυλιανού. Θέλησαν να ενημερωθούν και να εκφράσουν ανησυχίες και επιφυλάξεις για το θέμα των μπρεβετ.Ο κύριος Φιλιππόπουλος σαν μέλος της ελεγκτικής επιτροπής ενημερώθηκε για την ταμιακή επάρκεια της  ΠΕΠΑ.

-Ταμείο μπρεβετ. Συζήτηση σχετικά με το ταμείο των μπρεβετ και τα έξοδα δημιουργίας του νέου φορέα που θα πρέπει να καλύψει.

-Έγινε η κάλυψη των κενών θέσεων του διοικητικού συμβουλίου (Βοηθού Γενικού Γραμματέα και βοηθού Ταμία) από τους Δημήτρη Λαζαρίδη και Καραγεώργο Ανδρέα αντίστοιχα με ομόφωνη απόφαση.

-Ο κύριος Κρίμπαλης έφερε τον εκτυπωτή που ο  ίδιος είχε αποφασίσει να δωρίσει στην ΠΕΠΑ. Ο εκτυπωτής πήρε την θέση και είναι έτοιμος για λειτουργία. Τον ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την κίνηση του αυτή.

-Αγώνας ΜΤΒ. Με την βοήθεια του κυρίου Χρυσικόπουλου προχώρησε το θέμα της εκδήλωσης (  εύρεση διαδρομής και επισημοποίηση της ημερομηνίας , 24/11). Αίτημα προς ΕΟΠ και προκύρηξη του αγώνα. Λεπτομέρειες τεχνικής επιτροπής( ηλικιακές κατηγορίες , απόσταση, κριτές κλπ).

- Επίσκεψη του λογιστή κύριου Σίμου και σύντομη κουβέντα σχετικά με την τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεων του σωματείου μας. Οι διαδικασίες προχωρούν σε καλό δρόμο και πριν το τέλος του έτους θα έχουν ρυθμιστεί όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις με εφορία και Νομαρχία!

-Έγινε ενημέρωση από τον Ταμία κύριο Τσίγκα για την ταμειακή επάρκεια του σωματείου μας και τις ανάγκες που προκύπτουν εφεξής με την τακτοποίηση των οικονομικών.

-Παρουσιάστηκε από τον ΓΓ ένα προσχέδιο συμφωνητικού με τους υποστηρικτές των εκδηλώσεων μας.(Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις  αμφότερων, παρατηρήσεις και διορθώσεις του κειμένου).Σε επόμενο ΔΣ θα οριστικοποιηθεί η μορφή του.

-Συζητήθηκε η πρόταση του Κορινθιακού Ποδηλατικού Συλλόγου για συνδιοργάνωση αγωνιστικού διημέρου στην περιοχή της Κορίνθου. Παρατηρήσεις σχετικά με λεπτομέρειες τέλεση του αγώνα και την ένταξη του στο αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

-Οι κύριοι Καραμπέρος , Λαζαρίδης και Καλαπόδης ανέλαβαν να φτιάξουν ένα φάκελο παρουσίασης  της ΠΕΠΑ με σκοπό να γίνει γνωστή η δραστηριότητα(αθλητική/κοινωνική) του σωματείου μας σε επιχειρήσεις που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να μας υποστηρίξουν.