Σύνοψη πρακτικών την 22/09/2015

Σύνοψη πρακτικών την 22/09/2015

Εντυπώσεις και  παραλειπόμενα από το μπρεβε της Αττικής. Ικανοποιητικά τα περισσότερα στοιχεία της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν μικρά προβλήματα με το χώρο εκκίνησης και τερματισμού που χρειάζονται διόρθωση για τις επόμενη χρονιά.

Σπαρτακιάδα. Απόφαση για αλλαγή χώρου τερματισμού από την κεντρική πλατεία της Σπάρτης στο άγαλμα του Λεωνίδα. Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης διαθέτει το ποσό των 3000 Ευρώ για την κάλυψη των συμμετεχόντων του βραδινού φαγητού. Αναζήτηση από τον κ.Καρούνο των εστιατορίων που μπορούν να καλύψουν τον όγκο αυτό. Οι απονομές θα διεξαχθούν όπως κάθε χρόνο στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης. Λεπτομέρειες με τροχαία για τα τελευταία 10 χλμ της διαδρομής.

Ορίσθηκαν τα σημεία του ανεφοδιασμού και η επάνδρωση τους για την σωστή διαχείριση του χρόνου της εκδήλωσης. Επικοινωνία με την Ford Σφακιανάκης για την χορηγία αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιηθεί από τον αλυτάρχη ή τον κομισάριο της εκδήλωσης. Συζήτηση σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης προβολής της ΠΕΠΑ σε μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς για την αποκόμιση οφελών (χορηγίες σε υλικό ,υποστήριξη με κάθε μέσο κ.α ).

Ορίσθηκε το πρόγραμμα των μπρεβε για το 2015.