Σύνοψη πρακτικών την 01/12/2014

Σύνοψη πρακτικών την 01/12/2014

Συζήτηση για την ετήσια γιορτή κοπής πίτας και πρόταση του προέδρου κ.Παπουτσα γιαγενική είσοδο 5 Ευρώ σε όλους. Το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από το ταμείο της ΠΕΠΑ. Αναζήτηση επαγγελματιών για προσφορά ειδών που θα ενταχθούν στην λαχειοφόρο αγορά.

Πραγματοποιούνται εκλογές στο φορέα των μπρεβε . Συζήτηση επι του θέματος καθώς και σκέψεις για υποψηφιότητες των τριών μελών που αποτελούν και ιδρυτικά μέλη του φορεά (Καλαπόδη, Παπουτσα, Λαζαρίδη). Ο Πρόεδρος κ. Παπουτσάς τόνισε την αναγκαιότητα της παρουσίας μας εκεί.

Θέματα για την Γενική συνμέλευση.

Συζήτηση για τους δύο αγώνες που ενδέχεται να μην συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα λόγω των προβλημάτων  που είχαν την χρονιά που πέρασε( Γύρο θυσίας και Β.Εύβοια).

Προτάσεις των μελών του ΔΣ για να παρθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις και από τους εμπλεκόμενους για τους δύο αυτούς αγώνες.

Αναφέρθηκε από τον κ. Παπουτσά ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΕΠΑ κ. Κάβουρα ότι στις 28/11 θα εκδικαστεί η υπόθεση της κ. Περίδη Μαρία.

Επαφές με την Amstel Raddler και τον διευθύνων σύμβουλο είχε ο αντιπρόεδρος κ. Καραμπέρος. Ανέφερε ότι το βλέπουν πολύ θετικά για την υποστήριξη του Attika3 Races αναλαμβάνοντας μεγάλο μέρος των εξόδων που μπορεί να προκύψουν. Επίσης ο κ. Καραμπέρος πρότεινε και την τέλεση ενός νυχτερινού αγώνα στο κέντρο της Αθήνας όπου πιθανό θα υποστηρίξει η Amstel Raddler και στην οποία θα πρέπει να συμμετέχει η ΠΕΠΑ ενεργά. Ο κ. Παπουτσάς πρότεινε η ΠΕΠΑ να συμμετέχει σε συνδιοργανώσεις με την ΕΟΠ καθώς έτσι εδραιώνεται η θέση της και η υπόσταση της.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα υπήρξε πρόταση του κ. Καραμπέρου για την τέλεση του σιρκουί της Ν.Φιλαδέλφειας να γίνει συνδιοργάνωση με την ΑΕΚ.

Επίσης για το διήμερο της Σύρου υπήρχε επικοινωνία με τον πρόεδρο κ. Παπουτσα με τον δήμαρχο Σύρου για τις αναγκαιότητες του αγώνα.