Σύνοψη πρακτικών την 08/12/2014

Σύνοψη πρακτικών την ο8/12/2014

Συζήτηση σχετικά με το θέμα της ετήσια γιορτής και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΠΑ. Αναφορά από τον κ. Καλαπόδη σχετικά με συνομιλία για εύρεση αίθουσας στον Δ.Ηρακλείου που απαιτείται όμως να εκταμιευτεί το ποσό των 90 για την ενοικίαση του. Ο κ. Καραμπέρος πρότεινε το κοσμικό κέντρο ΕΡΑΤΩ το οποίο βρίσκεται στην Βαρυμπόμπη και είναι πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία καθώς το αντίτιμο των 5 Ευρώ που θα κληθούν να πληρώσουν οι καλεσμένοι , μέλη και μη θα βοηθήσει σημαντικά.

Πρόταση ήρθε  στην  από τον δήμο Ν. Πηλίου-Λαύκο για διεξαγωγή αγώνα στην περιοχή σε συνεργασία με την ΠΕΠΑ. Ο κ. Καλαπόδης απόφασίστηκε να απαντήσει δίνοντας τις προυποθέσεις για την τέλεση ποδηλατικού αγώνα.

Προφορική επιβεβαίωση έλαβε η ΠΕΠΑ για τηνκάλυψη μεγάλου μέρους των εξόδων από τον Δήμο Σύρου ια το αγωνιστικό διήμερο αναμένεται όμως και η επίσημη απάντηση των αρχών το επόμενο διάστημα.

Καταρτίστηκε ένα προσχέδιο αγωνιστικού προγράμματος. Εν αναμονή και της επίσημης αναγγελίας της ΕΟΠ για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2015 για τυχόν αλλαγές σε ημερομηνίες.