Σύνοψη πρακτικών την 22/12/2014

Σύνοψη πρακτικών την 22/12/2015

Συζητήθηκαν προτάσεις μελών σχετικά με θέματα που έχουν προκύψει. Ο κ. Φιλιππόπουλος πρότεινε εξωδικαστική λύση για το θέμα της Περίδη Μαρία. Ο κ. Σγουράκης εξέφρασε την ανυσηχία του για το Attika3 Races και την επικινδυνότητα που έχει ο αγώνας αντοχής και ο κ. Γαλλής Δημοσθένης απέστειλε επιστολή που αναφέρει ότι το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο για τον μήνα Μάρτιο καθώς υπάρχουν τρεις εκδηλώσεις και ειδικότερα το σιρκουί και ο Γ.Θυσίας με μεταξύ τους διάστημα τριών ημερών.

Πρόταση του κ. Συμνιώτη για διοργάνωση αγώνα στην περιοχή της Τρίπολης και επικοινωνία με τον κ. Καλαπόδη για το θέμα.

Πρόταση υπήρχε και από τον Βοηθό ΓΓ κ. Λαζαρίδη Δημήτριο για την δημιουργία ενός θεσμού που μπορεί να βοηθήσει στην πραγματοποίηση ΠΠ Μάστερ Πίστας. Συγκεκριμένα πρότεινε να υπάρξουν δύο ημέρες την εβδομάδα προπόνηση για τα μέλη της ΠΕΠΑ στην πίστα με μικρή συμμετοχή για την ενοικίαση της πίστας και πιθανό για την υποστήριξη με εξοπλισμό από σωματεία ή επαγγελματίες του χώρου. Στο τέλος της σαιζόν θα υπάρξει π΄ροταση προς την ΕΟΠ για τέλεση ΠΠ Μάστερ Πίστας..

Ακόμα μία πρόταση από τον ίδιο για δημιουργία 5λεπτων βίντεο που θα ανεβαίνουν στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στο site της ΠΕΠΑ.

Από τον ΓΓ κ. Καλαπόδη υπήρξε η επαναφορά παλαιότερης πρότασης που είχε κάνει για δημιουργία εφοριών με ειδικά θέματα όπως το MTB , Brevet, και κοινωνι΄κες εκδηλώσεις μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της οικονομικής συμμετοχής όλων των μελών στην Σπαρτακιάδα όσο αφορά. Η πρόταση να συνεισφέρουν οικονομικά όλοι όσοι συμμετέχουν θα συζητηθεί εκτενέστερα εκ νέου με το νέο ΔΣ που θα προκύψει.