Σύνοψη πρακτικών την 26/01/2015

Σύνοψη πρακτικών την 26/01/2015

Εντυπώσεις από την κοπή της πίτας, παραλειπόμενα και συζητήσεις με τα μέλη και τους παρευρισκόμενους καλεσμένους.

Ο κ. Τσίγκας ενημέρωσε ότι το η οφειλή εκ μέρους του ποδηλατικου καταστήματος Bike me προς την ΠΕΠΑ τακτοποιήθηκε.

Εγινε συζήτηση σχετικά με το Brevet Νεμέας και την ανάθεση των ρόλων των ανθρώπων που θα βοηθήσουν στην διοργάνωση του brevet.

Αναφορά του κ. Καλαπόδη σχετικά με επαφές που είχε με ανθρώπους του ΟΠΑΝΔΑ και την συνέχιση της καλή συνεργασίας που είχαμε την χρονιά που πέρασε.

Σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στον αγώνα της Λ.Πλαστήρα λόγω κωλύματος από την μεριά του  ΠΟ Καρδίτσας την συγκεκριμένη ημερομηνία. Επίσης θα πρέπει να επισημοποιηθούν οι ημερομηνίες για το Attika 3 Races.

Εκλογές. Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το θέμα των εκλογών. Ερώτηση έγινε από τον κ. Παπουτσά σχετικά με το αν κάποιος τακτοποιηθεί οικονομικά την ημέρα των εκλογών έχει δικαίωμα ψήφου. Οι κ. Καλαπόδης και Λαζαρίδης ανέφεραν ότι στο παρελθόν δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και καλό θα είναι να μην αλλάξουν οι διαδικασίες την τελευταία στιγμή για να μην υπάρχουν σκιές στην διαδικασία. Οι κ.Παπουτσάς , Καραμπέρος και Τσίγκας υποστήριξαν την πρόταση αυτή ενώ οι κ. Λαζαρίδης, Περίδης και Καλαπόδης υποστήριξαν να προχωρήσουν με τις διαδικασίες όπως τις βρήκαν για την συγκεκριμένη ψηφοφορία. Υπήρξε έντονη συζήτηση και ένταση μεταξύ των κ.Καραμπέρου και Περίδη σχετικά με το θέμα. Ολοι τοποθετήθηκαν και τελικά η διαδικασία των επαναληπτικών εκλογών θα διεξαχθεί όπως και η προηγούμενη χωρίς την συμμετοχή μελών που θα τακτοποιηθούν την ημέρα των εκλογών.