Σύνοψη πρακτικών την 16/02/2015

Σύνοψη πρακτικών την 16/02/2015

Τα γραφεία της ΠΕΠΑ επισκέφτηκαν τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ κ. Παπουτσάς και κ.Καραμπέρος προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούσαν πρωτίστως την προκήρυξη του ΤΤ Τσιπίδη που στάλθηκε στη ΕΟΠ και πιθανά κωλύματα που μπορεί να συναντήσει καθώς και να θέσουν διάφορα ερωτήματα στα υπόλοιπα ενεργά μέλη σχετικά με την αποπομπή τους από το νέο ΔΣ. Συγκεκριμένα κ Καραμπέρος έθεσε ερωτήματα για την εξέλιξη του εκλογικού αποτελέσματος και ότι θεωρεί υπεύθυνους για την μη εκλογή τους κ. Καλαπόδη, Περίδη και Λαζαρίδη. Ο κ. Καραμπέρος επέστρεψε ποσό των 50Ευρώ που είχε λάβει ως αποζημίωση εξόδων κίνησης του αγώνα στο Άστρος για τον οποίο δεν κατάφερε τελικά να έλθει λόγω προσωπικού του προβλήματος.

Ζητήθηκε από τον κ. Παπουτσά να επιστρέψει τον φορητό υπολογιστή που είχε λάβει κατόπιν δωρεάς από την εταιρεία Sisco(τρεις συνολικά υπολογιστές) και απήντησε ότι θα ήθελε να κρατήσει τον υπολογιστή αν δεν φέρει αντίρρηση το νέο ΔΣ.  Επίσης ο κ. Παπουτσάς εξέφρασε την δυσφορία για το εκλογικό αποτέλεσμα θεωρώντας ότι υπονομεύτηκε από μέλη του υπάρχοντος ΔΣ. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε ήπιους τόνους και εν τέλει οι κ. Παπουτσάς και κ.Καραμπέρος αποχώρησαν από τα γραφεία.

Αναφορά έγινε σχετικά με το σιρκουί της ΑΕΚ και τα δεδομένα που λέχθηκαν από τον κ .Καραμπέρο σχετικά με αυτό.

ΤΤ Τσιπίδη, έγκριση αγώνα από ΕΟΠ, ορισμός αγωνώδικου.

Συνάντηση με τον λογιστή κ. Σίμο είχαν ο πρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας.Έγινε αναφορά για τόσα συζητήθηκαν .

Επικοινωνία υπήρξε με τον κ.Λεβεντάκη για τον προκριματικό παγκοσμίουπρωταθλήματος που θα γίνει στην Σκύρο. Ο αγώνας θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της ΠΕΠΑ αλά δεν θα είναι βαθμολογούμενος.

Συζήτηση γύρω από τα θέματα (εμφάνιση ΠΕΠΑ, Forum στο site της ΠΕΠΑ, αγώνας αντοχής Γύρου Ρόδου και πιθανής πρότασης του κ. Ξουρή και της εταιρεία active zone για συμμετοχή μίνι κυπέλου μέσα στο κύπελο της ΠΕΠΑ)

Αποφασίστηκε να μην ισχύει η αναδρομική βαθμολόγηση μελών.