Σύνοψη πρακτικών την 02/03/2015

Σύνοψη πρακτικών την 02/03/2015

Συνάντηση με το ποδηλατικό κατάστημα BikeMe για ενδεχόμενη συνεργασία την χρονιά που διανύουμε . Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Σιρκουί Ν. Φιλαδέλφειας. Επικοινωνία με τον κ. Καραμπέρο εκπρόσωπο της ΑΕΚ για το σιρκουί της Ν. Φιλαδέλφειας.  Σε ερώτηση του προέδρου κ. Καλαπόδη  για το αν τελκά θα επιτραπεί η συμμετοχή τοων μελών της ΠΕΠΑ στο σιρκουί ο κ. Καραμπέρος απήντησε ότι , η διοίκηση της ΑΕΚ δεν επιθυμεί να εντάξει κατηγορία Οπεν σε διασυλλογικό αγώνα και δεν θα προβεί σε βάφτισμα της κατηγορία Μάστερ σε Όπεν για να μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη της ΠΕΠΑ που δεν θα έχουν δελτίο ΕΟΠ. Δεν το βρίσκουν δίκαιο και δεν συμφωνούν.

Αποφασίστηκε να βγει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα ώστε να ενημερωθούν τα μέλη της ΠΕΠΑ.

Γύρος Θυσίας. Συζήτηση σχετκά με τον ανθρώπινο δυναμικό που θα χρειαστεί να υπάρξει στην Πάτρα για την παροχή βοήθειας στον ΠΟ Πατρών(γραμματεία, μεταφορά εξοπλισμού κλπ). Ο πρόεδρος κ. Καλαπόδης και η γραμματέας της ΠΕΠΑ θα μεταβούν στην Πάτρα μία ημέρα πριν για τις ενέργειες που απαιτούνται.

Συζήτηση σχετικά με το χρονόμετρο Τσιπίδη στο κωπηλατοδρόμιο, εντυπώσεις , παραλειπόμενα ,σχόλια μελών προτάσεις που τυχόν υπήρξαν κατά την διάρκεια του αγώνα, παρατηρήσεις.

Εγινε πρόταση από τον κ. Καλαπόδη να εκδοθούν δελτία ΠΕΠΑ στους Βασίλη Κουτελέλη και Μπάρλα Θεοφάνη για την αγωνιστική χρονιά λόγω της αφιλοκερδούς προσφοράς τους στον αγώνα. Η πρόταση έγινε δεκτή από το συμβούλιο.

Ικανοποίηση από τους συμμετέχοντες στην κατηγορία ΑΜΕΑ για την πρόσκληση και την συμμετοχή.