Σύνοψη πρακτικών την 09/03/2015

Σύνοψη πρακτικών την 09/03/2015

Επικοινωνία του κ. Καλαπόδη με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αηδονιών Νεμέας για τον αγώνα της Νεμέας. Επίσης ο κ. Ασημομύτης θα έχει συνάντηση με τον κ. Κεφαλά Κώστα για τυχόν συνεργασία σε τομείς που αφορούν και τις δύο πλευρές.

Έγινε αναφορά της πρότασης του ποδηλατικού καταστήματος Cyclist. Όλα τα μέλη αφού άκουσαν με προσοχή τις παροχές της πρότασης εξέφρασαν τις απόψεις τους επ’ αυτής. Τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει βελτίωση της πρότασης του καταστήματος Cyclist σε αρκετά σημεία  που θα επισημανθούν σε απαντητική επιστολή . Ο κ Καλαπόδης επισήμανε ότι δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις για συνεργασία και καλό θα ήταν να δίνουμε περισσότερη προσοχή  στις υπάρχοντες. Ο  κ. Τσίγκας πρότεινε να υπάρξει και δωρεά προς την ΠΕΠΑ εκτός των άλλων παροχών, ενώ κ. Λαζαρίδης  έχει αντίθετη άποψη ως προς την διάρκεια της συνεργασίας και την φύση της εσωτερικής διοργάνωσης κυπέλου Cyclist  μέσα στο κύπελο της ΠΕΠΑ. Θα συνταχθεί επιστολή αντιπρότασης.

Αποφασίστηκε να γίνει επιστολή προς τους δύο φωτογράφους Νάσσο Τριανταφύλλου και Πέτρο Γκότση που έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων μας όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να υπάρχει συνεργασία εκατέρωθεν .

Αναγνώσθηκε η επιστολή του κ. Λεβεντάκη Γιώργου σχετικά με την πρόταση συνεργασία της ΠΕΠΑ για τον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Σκύρο στα τέλη Μαϊου. Σκέψεις για πιθανή συνεργασία και σε άλλες εκδηλώσεις της ΠΕΠΑ ακούστηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Συζήτηση σχετικά με την κατοχύρωση του λογότυπου της ΠΕΠΑ έγινε με τον δικηγόρο της ΠΕΠΑ κ. Κάβουρα. Επίσης η τροποποίηση του καταστατικού έχει επικυρωθεί από το πρωτοδικείο