Σύνοψη πρακτικών την 16/03/2015

Σύνοψη πρακτικών την 16/03/2015

Συζήτηση για τον Γύρο θυσίας και τις ανάγκες του αγώνα όσο αφορά τα αυτοκίνητα γενικού σέρβις που θα πρέπει να υπάρχουν. Υπάρχει ενδεχόμενο το αυτοκίνητο από το ποδηλατικό κατάστημα Bikeme να αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Συνάντηση εκτός γραφείου είχαν τα μέλη του ΔΣ κύριοι Καλαπόδης, Γαλλής και Λαζαρίδης με τον κ. Λεβεντάκη για την πιθανή συνεργασία που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα τρία μέλη του ΔΣ μετέφεραν εκτενώς τα όσα συζητήθηκαν στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους του συμβούλίου. Ο κ. Λεβεντάκης πρότεινε συνεργασία προς τη ΠΕΠΑ και συγκεκριμένα στα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στον προκριματικό του παγκοσμίου στην Σκύρο με εκπτώσεις πακέτου που φτάνουν στο 25%, ευκολίες σχετικά με την εξόφληση της συμμετοχής των μελών καθώς και δωρεάν συμμετοχές υπό όρους για μέλη της ΠΕΠΑ όσο και προσφορές για συμμετοχή γυναικών μελών της ΠΕΠΑ στο Παγκόσμιο της Σκύρου. Ο κ. Λεβεντάκης έκανε επίσης και άλλες επισημάνσεις σχετικά με τους αγώνες της ΠΕΠΑ, τους τρόπους βαθμολόγησης του κυπέλου και παροχές προς τα μέλη σε ετήσια βάση.

Συνάντηση του  προέδρου κ. Καλαπόδη με τον κ. Σπύρο Παπαγεωργίου. Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών, προτάθηκε από τον κ. Παπαγεωργίου η δημιουργία φυλλαδίου ΠΕΠΑ που θα χρησιμοποιηθεί στο bikeFestival του Σεπτέμβρη.

Την ΠΕΠΑ επισκέφτηκε το μέλος μας και Γ. Γραμματέας του Αίολου κ. Καμάτσος Πάρης προκειμένου να καταθέσει επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με γραφόμενα του αντιπροέδρου της ΠΕΠΑ κ. Γαλλή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης(Facebook) που αφορούσαν την ομάδα του Αίολου. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κ, Καμάτσου και του κ. Γαλλή για το θέμα. Θέσεις πήραν όλα τα μέλη του ΔΣ και δεσμεύτηκαν να συντάξουν απαντητική επιστολή προς τον Αίολο.

Συνάντηση με τον κ. Κεφαλά είχαν τα μέλη του ΔΣ κύριοι Ασημομύτης και Καλαπόδης για ενδεχόμενη συνεργασία. Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Συνάντηση επίσης είχαν οι κύριοι Γαλλής και Καλαπόδης με τους υπεύθυνους του ποδηλατικού καταστήματος Bikeme. Υπάρχει πρόθεση από μέρους τους να καλυφθεί η δημιουργία των φανέλων των πρωτοπόρων, να κατασκευαστούν βάθρα απονομών, δωρεάν σωματομέτρηση Retul σε ένα τυχερό κάθε αγώνα. Θα υπάρξει και επίσημη πρόταση συνεργασίας που θα κοινοποιηθεί σύντομα στο συμβούλιο.

Επικοινωνία με τον κ. Χατζηνικόλα για τον Γύρο ρόδου.

Νέα επικοινωνία με τον κ. Πρίντεζη για τον αγώνα της Σύρου

Αποφασίστηκε να συνταχθεί ξεχωριστό πρακτικό προκειμένου να προσκομισθεί στην νομική υπηρεσία  της Εθνικής τράπεζας για το άνοιγμα  λογαριασμού του συλλόγου.