Σύνοψη πρακτικών την 23/03/2015

Σύνοψη πρακτικών την 23/03/2015

Επίσκεψη του λογιστή  της ένωσης Αλμπέρτου Σίμου και ενημέρωση σχετικά με φορολογικά θέματα, κατάθεσης της φορολογικής δήλωσης κλπ.

Επικοινωνία με τον κ. Καρυώτη για τον Γύρο Αηδονίων. Λεπτομέρειες σχετικά με τις παροχές που θα υπάρχουν καθώς και με την καλύψη του αγώνα από ιατρό της περιοχής της Νεμέας.

Συζήτηση σχετικά με την προσφορά του Bike me και την προσφορά του ποδηλάτου που θα δοθεί έπειτα από κλήρωση με λαχειοφόρο αγορά.

Αποφασίστηκαν να γίνουν επαφές και συζητήσεις με επαγελματίες του χώρου για την υποστήριξη των αγώνων της ΠΕΠΑ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Καλαπόδης με τον κ. Ασυμομήτη θα επισκεφτούν το κατάστημα του κ. Κεφαλά. Πρόθεση εξάλλου εξέθεσε το κατάστημα του .Τζορτζόπουλου για την υποστήριξη του σε αγωνιστική εκδήλωση της ένωσης .

Απάντηση στην επιστολή που έχει σταλεί στον δήμο Σύρου αναμένεται τις επόμενες ημέρες ύστερα από τηλφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Καλαπόδης με κ. Πρίντεζη, δημοτικό σύμβουλο.

Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επίσκεψη μελών του ΔΣ στην ιστιαία προκειμένου να καθοριστεί η διαδρομή του χρονομέτρου του διημέρου του Γύρου Β.Εύβοιας.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες και διεργασίες σχετικά με τα μπρεβε που ακολουθούν, Γύρος Αργολίδας 400χλμ και Γύρος Στερεάς Ελλαδας 600χλμ.