Σύνοψη πρακτικών την 14/04/2015

Σύνοψη πρακτικών την 14/04/2015

Συζήτηση σχετικά με τις επιστολές που ήρθαν στην ένωση από τον ΠΑΟ για αλλαγή της ημερομηνίας του Αττικά καθώς την ίδια ημερομηνία υπάρχει αγώνας του ΠΑΟ στο Ολυμπιακό Χωριό. Αποφασίστηκε αν είναι δυνατό να βρεθεί άλλη ημερομηνία για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στο Αττικα όσο και στον αγώνα του ΠΑΟ.

Συζητήθηκαν οι επιστολές των φωτογράφων σχετικά με την κάλυψη των εκδηλώσεων μας και το υλικό που χρειάζεται η ΠΕΠΑ προκειμένου να χρησιμοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Ράπτη προκειμένου αν αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της προσφοράς του ποδηλάτου και του Retul που θα διανείμετε ως δώρο σε κάθε αγώνα, με τον κ. Λεβεντάκη για τις παροχές του προκριματικού παγκόσμιου στην Σκύρο, και με τον κύριο Μανέτα Αλέξανδρο προκειμένου να δούμε σε τι στάδιο βρίσκεται η συνεργασία των δύο μερών.

Ραντεβού με το κ. Μαρίνο Κούλη για επικείμενη συνεργασία με το κατάστημα του κ. Τζορτζόπουλου για το διήμερο της Β.Εύβοιας.

Έγινε μια πρώτη παρουσίαση του φυλλαδίου που δημιούργησε ο Παναγιώτης Ταμπούρλος. Ακούστηκαν προτάσεις για βελτιώσεις σε κείμενα και φωτογραφίες.

Ορίστηκαν τα κοντρόλ για το μπρεβε της Αργολίδας.

Ο κ. Καλαπόδης ενημέρωσε το υπόλοιπο ΔΣ για την επίσκεψη που είχαν στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού για το αγωνιστικό διήμερο. Έγινε πλήρης αναφορά των όσων προσφέρθηκαν από πλευράς Δήμου, τα οποία κρίθηκαν ικανοποιητικά για την άριστη τέλεση  και των δύο αγώνων. Ορίστηκε η αγωνόδικος επιτροπή καθώς και οι λεπτομέρεις( μεταφορας του υλικού κλπ).