Σύνοψη πρακτικών την 18/05/2015

Σύνοψη πρακτικών την 18/05/2015

Σε συνάντηση που είχαν τα μέλη του ΔΣ κ. Καλαπόδης και Λαζαρίδης με τον κ.Γατσούλη συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του Attika 3 Races, για το αν θα υπάρξουν αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο καθώς και προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν και τις δύο πλευρές. Ο κ. Γατσούλης εξέθεσε τον προβληματισμό του σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και πως θα πρέπει να υπάρχει σύνεση στις απαιτήσεις της εκδήλωσης.

Δόθηκε τελικά η παραγγελία για το χρονόμετρο Seiko S149 του οποίου η αγορά θα πραγματοποιηθεί μέσω internet. Αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες η παραλαβή του.

Άμεση δρομολόγηση ώστε να τελειώσει το θέμα των συμβάσεων με τους υποστηρικτές της ΠΕΠΑ για το 2015. Τι επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να έχει κλείσει το θέμα.  

Εντυπώσεις από την Λ. Πλαστήρα. Γενικά ο αγώνας τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την αίγλη που του αρμόζει και φέτος ήταν πολύ πετυχημένη χρονιά από άποψη συμμετοχών. Ωστόσο το συμβούλιο έχει αντίθετες απόψεις σχετικά με τις διοργανώσεις που δεν ελέγχονται από την ΠΕΠΑ και δεν υπάρχει οικονομικό όφελος. Για την νέα χρονιά θα υπάρξει συζήτηση για το αν θα συμπεριληφθεί ο αγώνας στο καλεντάρι της ΠΕΠΑ.