Σύνοψη πρακτικών την 22/06/2015

Σύνοψη πρακτικών την 22/06/2015

-Συζήτηση με τη παρουσία του κ. Θεοφάνη Μπάρλα έγινε στα γραφεία της ΠΕΠΑ σχετικά με την επικοινωνία της αγωνόδικου επιτροπής στο πρόσφατο Attika 3 Races και τι δυνατότητες θα υπάρξουν με την κάλυψη ακόμη μιας μονάδας ραδιοεπικοινωνίας. Η πρόταση θα συζητηθεί εκ νέου σε επόμενο ΔΣ αφού έχουν εξετασθεί από τα μέλη του ΔΣ τα οικονομικά δεδομένα.

-Συζητήθηκαν οι εντυπώσεις από το Attika 3 Races με παρόντα όλα τα μέλη του ΔΣ. Το αποτέλεσμα γενικά του διημέρου χαρακτηρίστηκε από όλους εξαιρετικό από διοργανωτικής πλευράς. Η συζήτηση επεκτάθηκε στο ατυχές γεγονός του μέλους του ΔΣ κ. Ασημομύτη Δημήτρη και τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξε επ αυτού μέσα από ανακοινώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έγινε αναφορά στο συμβάν(σύγκρουση με συναθλητή του κ Ορφανίδη Κυριάκο).  Τα μέλη του ΔΣ κατανοούν ότι μερικές φορές η φύση του αθλήματος της ποδηλασίας είναι σκληρή και θα πρέπει να γίνει αποδεκτό απ όλους.

-Συνάντηση με τον κ. Μαρίνο Κόλλια θα έχουν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΔΣ όσο αφορά την διαδρομή του αγωνιστικού διημέρου που θα πραγματοποιηθεί σε συνεραγασία με τον Κορινθιακό ποδηλατικό σύλλογο.

-Συζήτηση σχετικά με την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων κατόπιν λανθασμένης κατανόησης από μεριάς των επαγγελματιών που καλύπτουν τις εκδηλώσεις μας. Μέσα από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από φασίστηκε να υπάρξει μία ξεκάθαρη θέση από μεριάς τόσο της ΠΕΠΑ όσο και των φωτογράφων για να μην υπάρχουν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον.