Σύνοψη πρακτικών την 31/08/2015

Σύνοψη πρακτικών την 31/08/2015

-Ο πρόεδρος της ΠΕΠΑ κ. Καλαπόδης κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες στην Περιφέρεια Αττικής το νέο καταστατικό προκειμένου να εκδοθούν βιβλία πρακτικών που θα τηρεί και θα υπογράφουν τα μέλη του ΔΣ.

-Brevet Attiki 2015. Την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το pre ride του Brevet Attiki 2015 προκειμένου να δοθούν περισσότερες οδηγίες για τους συμμετέχοντες.  Πρώτη συζήτηση σχετικά με το οργανόγραμμα της εκδήλωσης( εθελοντές, υποστηρικτές κλπ).

-Bike Festival. Συζητήθηκε η διανομή των ρόλων που  θα έχουν όλα τα μέλη του ΔΣ για το φεστιβάλ στο Γκάζι(Στήσιμο περιπτέρου, υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, κλπ).

-Διήμερο Λουτρακίου. Συζητήθηκαν θέματα αγωνόδικου επιτροπής και ασφάλειας διαδρομής. Αποφασίστηκε να μην υπάρχουν αυτοκίνητα συνοδείας παρά μόνο σταθερά σημεία υδροδοσίας  και παράλληλα να υπάρχουν ουδέτερα σέρβις που θα υποστηρίξουν τον αγώνα.

-Ύστερα από τις τεράστιες απαιτήσεις επικοινωνίας με εξωτερικούς παράγοντες και συνεργάτες της ΠΕΠΑ, αποφασίστηκε η αγορά τηλεφωνικών αριθμών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας του ΔΣ και να αποφευχθούν φαινόμενα υπερχρέωσης προσωπικών λογαριασμών(Προέδρου, ΓΓ και γραμματείας). Στο πακέτο προσφοράς υπάρχει και η πρόθεση να συμπεριληφθεί και Tablet τύπου  I-pad το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για λειτουργία photo finish στους αγώνες της ΠΕΠΑ.

-Ραντεβού του προέδρου κ. Καλαπόδη και του μέλους μας κ. Περίδη έγινε την εβδομάδα που πέρασε με εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδηλάτου και ιδιαίτερα στο Μountain Bike. Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας για την νέα χρονιά και ορίστηκε εκ νέου ραντεβού με το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΕΠΑ.