Σύνοψη πρακτικών την 07/09/2015

Σύνοψη πρακτικών την 07/09/2015

-Πραλαβή του διπλότυπου έγινε από την τροχαία Κερατέας για το ποσό που θα πρέπει να κατατεθεί για την συμμετοχής ανθρώπινου δυναμικού στο Attika 3 Races.

-Διήμερο Λουτρακίου. Ο κ. Βασίλης Κουτελέλη αποφασίστηκε να συμμετάσχει σαν μέλος της αγωνόδικου επιτροπής στο διήμερο. Η κατηγορία OPEN θα μπορεί να συμμετέχει με επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης. Συζητήθηκαν και τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα.

-Αποφασίστηκε να επιστραφεί το ποσό συμμετοχής του μέλους μας κ. Σπύρου Νικόλαου καθώς δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω έκτακτου ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπισε. Ο κ. Τσίγκας θα αναλάβει να ενημερώσει τον κ. Παπουτσά να προχωρήσει στην  διακοπή του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η ΠΕΠΑ μέχρι πριν λίγες ημέρες  που ήταν επ ονόματι του, καθώς η ΠΕΠΑ προχώρησε ήδη στην αγορά τριών τηλεφωνικών γραμμών από ιδιωτική εταιρεία τηλεφωνίας.

-Σπαρτακιάδα. Το ΔΣ πήρε την απόφαση την καταβολή αντίτιμου συμμετοχής στα μέλη και στα μη μέλη για την 27η ποδηλατική Σπαρτακιάδα. Το αντίτιμο για τα μέλη ανέρχεται στα 10 Ευρώ ενώ για τα μη μέλη ανέρχεται στα 60 Ευρώ.