Σύνοψη πρακτικών την 21/09/2015

Σύνοψη πρακτικών την 21/09/2015

-ΠΠ Μάστερ. Έγινε εκτεταμένη συζήτηση σχετικά με το ΠΠ Μάστερ. Η προκήρυξη της ΕΟΠ αναφέρει την ΠΕΠΑ ως συνεργάτη μαζί με τον δήμο Επιδαύρου κάτι που προκάλεσε την αντίθεση τόσο μελών του ΔΣ όσο μελών του συλλόγου. Ο κ. Λαζαρίδης ανέλυσε τα δεδομένα της επαφής που είχε τους καλοκαιρινούς μήνες με τον κ. Λιατσή ΓΓ της ΕΟΠ για την τέλεση του ΠΠΑ μάστερ. Ανάφερε ότι δεν δέχθηκε κανένα μέρος των εξόδων από πλευράς ΕΟΠ προς την ΠΕΠΑ και ότι η μόνη βοήθεια που μπορεί να υπάρξει είναι η συμμετοχή των μελών του ΔΣ(κ Καλαπόδη και Λαζαρίδη) ως αγωνόδικο εφόσον ζητηθεί από την διοργανώτρια αρχή. Όσο αφορά την ημερομηνία τέλεσης του ΠΠ μάστερ δεν έφερε αντίρρηση για τις 10 Οκτώβρη καθώς αυτή είναι μετά την Σπαρτακιάδα.

Ο αντιπρόεδρος κ. Γαλλής εξέφρασε την δυσφορία του για την ημερομηνία του Π.Π μάστερ καθώς είναι μία εβδομάδα μετά την Σπαρτακιάδα και πολλοί αθλητές μας δεν θα πάρουν μέρος σε αυτήν για να συμμετάσχουν στο Π.Πρωτάθλημα.  Επιπλέον επεσήμανε πως οι χειρισμοί του κ. Λαζαρίδη ήταν κακοί και πως υπάρχει προσωπικό όφελος πίσω από αυτό. Ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα προσωπικό όφελος και ότι βρέθηκε εκτεθειμένος θέλοντας να βοηθήσει επωμιζόμενος μόνο το κομμάτι που είχε αρχικά συμφωνηθεί την βοήθεια δηλαδή μόνο με την συμμετοχή του ως μέλος αγωνόδικου επιτροπή.

Ο πρόεδρος κ. Καλαπόδης εξέφρασε και αυτός την αντίθεση του ως προς το ότι θα έπρεπε να υπάρχει και έταιρο μέλος του ΔΣ στις συναντήσεις με τον Γγ της ΕΟΠ κ Λιατσή.   

Ο κ. Γαλλής μετά την άκαρπη συνάντηση του κ. Λαζαρίδη με τον Γγ της ΕΟΠ εξέφρασε διπλά την απορία του γιατί υπάρχει η συμμετοχή μας σε ένα ΠΠ Μάστερ που είναι παράτυπο , εκτός χρόνου. Κατηγόρησε τον κ. Λαζαρίδη πως πράττει προς όφελος του και μόνο. Ο κ .Λαζαρίδης του απάντησε ότι το μόνο όφελος είναι ο εμπλουτισμός του βιογραφικού του  σαν κριτής ποδηλασίας χωρίς αυτό να επιφέρει τελικά κανένα οικονομικό όφελος παρά μόνο οικονομική ζημία.

Ο κ. Περίδης βλέποντας όλα αυτά υποστηρίζει ότι η ΕΟΠ εσκεμμένα έπραξε με την συμμετοχή της ΠΕΠΑ ως συνδιοργανωτή.

Αποφασίστηκε να συναντηθούν τα μέλη του ΔΣ κ. Καλαπόδης , Γαλλης και Περίδης με τον ΓΓ της ΕΟΠ για την διευθέτηση του θέματος ενώ πριν θα σταλεί και επιστολή σχετικά. Σε περίπτωση μη αποδοχής της συνάντησης θα βγει σχετική ανακοίνωση από μέρους της ΠΕΠΑ.

-Ο κ. Πούλιας Δημήτρης ταμίας της ένωσης θα αναλάβει την εκταμίευση του ποσού  των 1000 Ευρω που είναι στο όνομα των κ. Παπουτσά ελευθέριο και πρώην ταμία κ. Πλέγα Χαράλαμπο από την υπόθεση της Περίδη Μαρίας.

-Σπαρτακιάδα. Ο κ. Λαζαρίδης θα αναλάβει σε συνεργασία με τον κ. Κοβάνη Χρήστο την κατασκευή εμφάνισης σπαρτακιάδας του 2015 με σκοπό να δοθεί σε όσα από τα μέλη που τερματίσουν την Σπαρτακιάδα το επιθυμούν. Υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον αθλητικό οργανισμό Δήμου Φάριδος, τον κ,. Μάγλκαρη για το κοντρόλ της Τρίπολης , τον κ. Κασσιμάτη , τον Διομήδη Αργους για την κάλυψη του κοντρόλ των Μύλων όπως επίσης και άλλα θέματα δευτερεύοντα αλλά εξίσου σημαντικά.

-Brevet Ελικώνα 300χλμ. Ορίστηκαν τα κοντρόλ και οι άνθρωποι που θα τα επανδρώσουν. Ενεργή συμμετοχή για άλλη μία φορά από τα μέλη του ΔΣ κ. Καλαπόδη και Λαζαρίδη (ως συμμετέχοντα και κοντρολιέρη) και της κας. Καλιφατίδου Ρούλα γραμματέα της ΠΕΠΑ.