Σύνοψη πρακτικών την 20/10/2015

Σύνοψη πρακτικών την 20/10/2015

-Αγωνιστικό διήμερο Υμηττού. Το γραφείο του συλλόγου επισκέφτηκαν οι κύριοι Παπάζογλου Παντελής και Γεωργίου Ιάκωβος, εκπρόσωποι των ποδηλατικών σωματείων Κρόνος Νικαίας και ΠΕΣΑ Ζωγράφου προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα του αγωνιστικού διημέρου του Υμηττού που συμμετέχει και η ΠΕΠΑ. Ορίστικαν αγωνόδικος επίτροπη και για τις δύο ημέρες, εθέλοντές , ιατρικό προσωπικό, βοηθητικό προσωπικό κλπ. Έγινε συνεργασία σε θέματα εγγραφών των μελών μας αλλά και OPEN, αρχεία διαχείρισης που πρέπει να ετοιμαστούν.

-Σχετικά με την καταγγελία της περασμένης εβδομάδας από μέλη του συλλόγου ο πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μιαούλη και συζήτησαν το θέμα όπου ο ίδίος παραδέχθηκε ότι παρατύπησε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Κατόπιν αυτού ο κ. Λαζαρίδης πρότεινε σαν ποινή την αφαίρεση του μετταλίου της Σπαρτακιαδας καθώς και την ανφορά του συμμετέχοντα ως DSQ στα αποτελέσματα αυτής. Τα υπόλοιπα μέλη συμφώνησαν ομόφωνα.

-Αναφορά έγινε επίσης και για την υπόθεση του κ. Παπουτσά σχετικά με την επιστροφή του ποσού για λογαριασμό της ΠΕΠΑ. Επιδόθηκε επιστολή προς τον ίδιο. Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει επί του θέματος.

-Συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις που έχουν σταλέι από ιδιωτικούς φορείς αλλα και Δήμους για την συνδιοργάνωση αγώνων το 2016. Θα δοθεί απαντητική επιστολή στον δήμο Σύρου , ενώ μελετήθηκε η πρόταση του ΣΧΟΠ Θήβας , καθώς και εκείνη του κ. Κωνσταντόπουλου Δημήτρη για την συμμετοχή των μελών μας στον Ομφάλιο. Η συζήτηση για το αγωνιστικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί και στα επόμενα ΔΣ καθώς ακόμα δεν έχει καταρτιστεί ένας σκελετός για το πόσοι αγώνες θα πραγματαποιηθούν.

-Επίσης έγινε πρόταση διενέργειας στον κ. Κωνσταντόπουλο Δημήτρη με σκοπό την δημιουργία της εμφάνισης για το 2016 με ανταποδοτικά οφέλη προς την ΠΕΠΑ. Αναμένεται η απάντηση του.