Σύνοψη πρακτικών την 30/11/2015

Σύνοψη πρακτικών την 30/11/2015

Νέα συζήτηση επι του αγωνιστικού προγράμματος της νέας σαιζόν.Το προσχέδιο που διαμορφώνεται έως τώρα έχει ως εξής.

·         ΤΤ Τσιπίδη (Όπεν-Μάρτιος)

·        Γύρος Θυσίας, υπό συζήτηση (25 Μαρτίου)

·        Γύρος Αηδονίων (Όπεν προς όλους, με πόρτα)

·        Attica 3 Races (μέσα Απρίλη)

·        Γύρος Β.Εύβοιας (ΤΤ & Αντοχή-μέσα Μαϊου-μεγαλύτερο χρονόμετρο)

·        ΤΤ (Όπεν-μέσα Ιουνίου, πριν από το ΠΠ Ανδρών)

·        24 ΩΡΕΣ-Ιούλιος, υπό συζήτηση

·        Χαλκίδα (ΤΤ & Αντοχή-μέσα Σεπτεμβίου)

·        Σπαρτακιάδα-Ξηροκάμπι 08 & 09/10

·        Ανάβαση Πεντέλης ή Υμηττού (υπό συζήτηση)

 

Ο κ. Λαζαρίδης πρότεινε να μειωθούν οι αγώνες της ΠΕΠΑ για το 2016 θεωρώντας ότι θα ωφεληθεί περισσότερο ο σύλλογος. Επίσης πρότεινε οι αγώνες που διοργανώνονται από την ΠΕΠΑ να έχουν διαφορετική βαθμολόγηση από τους αγώνες όπου υπάρχει συνδιοργάνωση. Επιπρόσθετα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν αγώνες πρόκρισης για την Σπαρτακιάδα έτσι ώστε να ενισχυθούν οι διοργανώσεις του συλλόγου.

Αποφασίστηκε η κλίμακα βαθμολόγησης για τους αγώνες της ΠΕΠΑ(βασικό κορμό)32 β ο πρώτος κάθε κατηγορίας κ.ο.κ καθώς και η βαθμολόγηση των αγώνων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΠΕΠΑ (β ζώνη βαθμολόγηγησης) 20β ο πρώτος κάθε κατηγορίας κ.οκ.

Ο κ Καλαπόδης πρότεινε την δημιουργία ομάδας που θα πλαισιώσει τις διοργανώσεις μπρεβέ που έχει αναλάβει ο σύλλογος.

Σχετικά με το θέμα του πρώην προέδρου κ. Παπουτσά και το ποσό των 1000Ευρώ όπου οφείλει να επιστρέψει , ύστερα από παρακράτηση της τράπεζας στον κοινό λογαριασμό με το πρώην ταμία κ. Πλέγα όπου είχε ανοιχτεί για το θέμα της Μαρίας Περίδη, για προσωπική του οφειλή προ της Eurobank , δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει το ποσό καθώς και το ποσό των 200 Ευρώ για το φορητό υπολογιστή που ζητήσει να κρατήσει  μετά τις εκλογές του συλλόγου. Ο κ. Καλαπόδης ανέφερε ότι ο κ. Παπουτσάς δεν έδωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει το ποσό κάτι που θα πρέπει να γίνει σαφές το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει επίσης να γίνει γνωστό στην εξελεγκτική επιτροπή καθώς και στην Γενική Συνέλευση του 2016.

Πρόταση από τον κ. Λαζαρίδη σχετικά με την συμμετοχή του συλλόγου στον Γύρο Κεφαλλονιάς  με τρεις ομάδες διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών με την υποστήριξη της ΠΕΠΑ. Το θέμα θα ξαναζητηθεί.