Σύνοψη πρακτικών την 07/12/2015

Σύνοψη πρακτικών την 07/12/2015

Στην έδρα του συλλόγου προσήλθαν τα μέλη της ομάδας που θα βοηθήσουν στα μπρεβε του του συλλόγου για το 2016. Οι κύριοι: Ν.Στάμος, Π.Χατζημιχαήλ. Η.Δημητροκάλη, Ι.Δεσπότης και Α.Κατιρτζόγλου,  δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τις διοργανώσεις για το 2016 σε συνεργασία πάντα με το ΔΣ. Τα μέλη του ΔΣ καλωσόρισαν την ομάδα των μπρεβε λέγοντας ότι θα τους παρέχεται κάθε δυνατή στήριξη για αρτιότερες διοργανώσεις.

Επικοινωνία με τον κ. Παπάζογλου πρόεδρου του σωματείου Π.Σ.Κρόνος Νικαίας είχε ο κ Καλαπόδης όπου συζήτησαν για νέα συνεργασία και την επόμενη χρονιά . Ο κ. Λαζαρίδης επέμεινε ότι οι δύο αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα ξεπερνούν τα δεδομένα του ανθρωπινου δυναμικού που μπορεί να διαθέσει ο σύλλογος και πρότεινε την επόμενη χρονιά να συνεργαστούμε μόνο για τον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης. Ύστερα από ανταλλαγή απόψεων η πρόταση έγινε δεκτή.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως η συνεργασία με την reality.gr, την κοπή της πίτας, καθώς  επανήλθε η συζήτηση για το επίμαχο θέμα του κ. Παπουτσά σχετικά με το ποσό των 1000Ευρώ που πρέπει να επιστραφεί. Ο κ. Γαλλής πρότεινε να υπάρξει τιμωρία αποκλεισμού για τον κ. Παπουτσά  και επέκρινε την επιείκεια του υπόλοιπου ΔΣ. Ο κ. Λαζαρίδης με τον κ. Καλαπόδη πρότειναν να δοθεί ένα εύλογο διάστημα για την επιστροφή του ποσού. Παρ όλα αυτά και οι ίδιοι θεωρούν σωστή την πρόταση του κ. Γαλλή, και ότι θα κληθούν σύντομα να πάρουν απόφαση μετά την απάντηση που θα δώσει ο κ. Παπουτσάς σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επιστροφής των χρημάτων.