Σύνοψη πρακτικών την 21/12/2015

Σύνοψη πρακτικών την 21/12/2015

Την έδρα του συλλόγου επισκέφτηκε  ο κ. Νταβουτιάν Θωμάς εκπρόσωπος της εταιρείας ρουχισμού Bioracer όπου εξέθεσε το υλικό από τον ρουχισμό στα μέλη του ΔΣ και ακολούθησε εκτενής συζήτηση γύρω από το θέμα των εμφανίσεων ΠΕΠΑ κόστος αγοράς εμφάνισης, τρόποι πληρωμής σημεία διανομής, οφέλη από ενδεχόμενη συνεργασία. Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν πλέον αν η πρόταση είναι συμφέρουσα και πως μπορεί να εξελιχθεί μία τέτοιου είδους συνεργασία.

Κάρτα μπρεβε ΠΕΠΑ. Σύντομη συζήτηση σχετικά με την κάρτα μπρεβετ ΠΕΠΑ και πως αυτή θα είναι τόσο για το μπρεβε της Νεμέας που είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα όσο και για τα υπόλοιπα μπρεβετ της χρονιάς(αναλύθηκαν το κόστος κατασκευής, ο χρωματισμός , η διάταξη κλπ)

Σχετικά με το προσχέδιο του αγωνιστικού προγράμματος έγινε πάλι συζήτηση καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ο βασικός κορμός αγώνων του 2016. Ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι ένα μεγάλο πρόγραμμα δεν μπορεί να υποστηριχθεί από τον ίδιο καθώς θα πρέπει να συμμετάσχει και ως αγωνιζόμενος σε κάποιους αγώνες και δεν θα εμπλακεί σαν αγωνώδικο σε καμία εκδήλωση. Ο κ. Γαλλής απάντησε ότι τέτοιες προτάσεις είναι εκβιαστικές και ότι θα πρέπει να δοθεί λύση για το πώς θα διαρθρωθεί το πρόγραμμα με το να προτείνουν όλοι πως θέλουν να διαμορφωθεί. Ακολούθησαν προτάσεις από όλους για το ποιοι αγώνες θα πρέπει να βγουν από το πρόγραμμα και ποιοι να μείνουν.

Το ΔΣ τελικά θα καταλήξει  τις επόμενες συνεδριάσεις οριστικά για το ποιο αγώνες θα μείονυν και ποιοι όχι καθώς για άλλη μία φορά υπήρχε διαφορά απόψεων για το σύνολο των εκδηλώσεων.