Σύνοψη πρακτικών την 18/01/2016

Σύνοψη πρακτικών την 18/1/2016

Στο γραφείο του συλλόγου προσήλθε η ομάδα των μπρεβε που θα απαρτίσει τα επανδρωμένα κοντρόλ της διοργάνωσης και συζήτησαν θέματα γύρω από αυτή. Δείγμα από το φούτερ που θα φορούν έφερε η κ.Δημητροκάλη.

Συζήτηση σχετικά με την κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. Σε γενικές γραμμές ήταν επιτυχημένη η εκδήλωση ενώ ακούστηκαν κάποιες παρατηρήσεις από τα μέλη του ΔΣ ως προς το διαδικαστικό της της παρουσίασης , των βραβεύσεων καθώς και για το φαγητό που ακολούθησε.

Κατά την παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος καταγράφηκαν αντιρρήσεις για την μην τέλεση του αγώνα του Ξηροκαμπίου.

Έγγραφη παρατήρηση προς το ΔΣ της ΠΕΠΑ εξέφρασε ο κ. Λεβεντάκης σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα και την μη συμμετοχή του UCI Grand Fondo World Tour στη Ροδο ως βαθμολογούμενου αγώνα. Επίσης την ίδια ημερομηνία υπάρχει ο γύρος Αηδονιών κάτι που θα κάνει και τις δύο διοργανώσεις να χάσουν συμμετοχές. Αποφασίστηκε λόγω μη διαθέσιμης ημερομηνίας να μην μετακινηθεί ο αγώνας και να σταλεί επιστολή προς τον κ.Λεβεντάκη.

Απόφαση από το ΔΣ για τα άνεργά μέλη του συλλόγου να πληρώνουν μειωμένη ετήσια συνδρομή με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Καταθέση στεφάνου στην νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας του κ. Ασημομύτη μέλους του ΔΣ κατέθεσε ο κ. Γαλλής εκπροσωπώντας όλο το ΔΣ.