Σύνοψη πρακτικών την 01/02/2016

Σύνοψη πρακτικών την 1/2/2016

ΤΤ Τσιπήδης .Ο κ. Γαλλής εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη διαδρομή για την ατομική χρονομέτρηση ενέχει δυσκολίες και κινδύνους από πλευράς φύλαξης κυρίως λόγω του τριημέρου της καθαρής Δευτέρας. Πρότεινε να υπάρχει εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση που υπάρξει κώλλυμα από πλευράς Τροχαίας. Η διαδρομή πέριξ του Κωπηλατοδρομίου φαίνεται καλύτερη λύση για την αποφυγή προβλημάτων. Το ίδιο πρότεινε και ο κ. Ασημομύτης ανεφερόμενος στα λεγόμενα του μέλους της ΠΕΠΑ κ. Ζιώγα που προπονείται συχνά στην διαδρομή ότι θα είναι δύσκολη η φύλαξη της. Αποφασίστηκε να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο και θα υπάρξει επικοινωνί με τον κ. Σεκλερέντο για το κωπηλατοδρόμιο.

Εντυπώσεις από το μπρεβε Νεμέας. Η ομάδα των μπρεβε ήλθε το γραφείο και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το μπρεβε. Σε γενικές γραμμές η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη. Πρόταση για την νέα χρονιά το μπρεβε να πραγματοποιηθεί Κυριακή ώστε να έχει περισσότερες συμμετοχές διευκολύνοντας εκείνους που εργάζονται το Σάββατο.

Άλλα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση ήταν η πρόταση του κ Χατζηνικόλα για την ένταξη του γύρου Ρόδου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο απολλων Ρόδου ως αγώνας πρόκρισης για την σπαρτακιδα.

Συζήτηση σχετικά με τις χορηγίες της χρονιάς , το Αττικα Race , την εμφάνιση ΠΕΠΑ και τους όρους συνεργασίας που έχει θέσει ο κ. κωνσταντόπουλος υπεύθυνος για την κατασκευή και πώληση της εμφάνισης. Ενστάσεις σχετικά με αυτό εξέφρασε ο κ. Περίδης και πρότεινε να υπάρξει και άλλη προσφορά από επαγγελματία του χώρου.