«και ....οι 100 ήταν υπέροχοι»......

Αναφερόμαστε φυσικά στην «παρέα» με τους 100 περίπου Ιταλούς βετεράνους  ποδηλάτες που έφτασαν την προηγούμενη Τετάρτη στο λιμάνι του Πειραιά με το τεράστιο πλοίο  τους  “SMC POESIA”.

Μεταξύ τους αρκετοί «θρύλοι» του παρελθόντος, όπως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής  Maurizio Fondriest  ο δίς πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της Αθήνας Paolo Petini και άλλοι γνωστοί, βετεράνοι αθλητές της ποδηλασίας.

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) ανταποκρίθηκε επάξια στο κάλεσμα της “GATSOULIS BIKES” που λόγω συνεργασίας ήταν ενήμερη για την εκδήλωση, κι έτσι σε συνεννόηση  με τη Moving Events, την RCS Sport και τη Gazetta dello Sport οδηγήσαμε - μαζί με τη γνωστή ομάδα μοτοσικλετιστών /κριτών και επίλεκτους μοτοσυκλετιστές του “Giro d’ Italia” - τους επισκέπτες μας, σε μιά όμορφη βόλτα απο το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το Λαγονήσι και πίσω....

Η εταιρεία “GATSOULIS BIKES” φρόντισε να μή λείψει τίποτα τόσο από τεχνικής όσο και διοργανωτικής πλευράς, με τεχνικές, ιατρικές και αθλητικές παροχές (υδροδοσία, τροφοδοσία, service, ιατρός, ασθενοφόρο, όχημα περισυλλογής) σε μέγιστο βαθμό.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία “GATSULIS BIKES” και τον ίδιο τον κ. Στέφανο Γατσούλη προσωπικά, που μας έδωσε την ευκαιρία να προσφέρουμε μαζί του για μιά ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό μας, για την ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος της ποδηλασίας στη χώρα μας.

Σχετικό Άρθρο θα βρείτε εδώ: https://www.thecyclingjournal.gr/2-campioni-del-mondo-100-maglie-rosa

 Το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Α.