12ο Brevet ΝΕΜΕΑΣ 2021

 
ΦΤΑΣΑΜΕ στο 12ο !
Brevet ID για την εφαρμογή Brevets 1-2-3: br202155
Μετά και την καλοκαιρινή ακύρωσή των Covid-19 rules (μέτρων προστασίας από την πανδημία), από την Λε.Πο.Τ.Ε., η ημερομηνία που μπορείτε πλέον ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ είναι ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7/2021- ΩΡΑ 07:30
 
Πιστοί στο ραντεβού για το Βrevet της Νεμέας, μετά από ΔΩΔΕΚΑ χρόνια, έτοιμοι για τη μεγάλη μας βόλτα στη γενέτειρα του καλού κρασιού !!!
 
Μετά την ηλεκτρονική σας δήλωση συμμετοχής και μεταφορά στην τράπεζα του ποσού συμμετοχής, μπορείτε να εκκινήσετε από το κλασικό πιά cafe ΑΡΜΟΛΟΙ, στην Ελευσίνα, στο παλιό λιμάνι, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Παγκάλου.
 
Η επίσημη ώρα εκκίνησης είναι 7:30 π.μ. αλλά λόγω COVID-19 rules, όσοι και όσες σας πέφτει λίγο πιό βαρύ το πάπλωμα... μπορείτε να φύγετε μέχρι τις 08:30!
 
Φυσικά πρέπει να είστε ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εξοπλισμένοι με ποδηλατικό γιλέκο εγκεκριμένου τύπου και φώτα, ακριβώς όπως ορίζει ο κανονισμός των Brevet στην Ελλάδα, κι ας μην είμαστε εκεί να σας ελέγξουμε. Αποτελεί πλέον κοινή λογική ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληγωνόμαστε όταν κάνουμε αυτό που μας αρέσει:
 
ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
 
Όσοι και όσες δεν θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "Brevets 1-2-3" ΠΡΕΠΕΙ να έχετε αποδείξεις για την πιστοποίηση της προσέλευσής σας στα σημεία ελέγχου, εκκίνησης και τερματισμού.

Τυχόν σκέψεις για .... συντόμευση της διαδρομής θα προτιμούσαμε να μην περάσουν από το μυαλό κανενός, γιατί δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστο για κανέναν μας να βρεθεί προ εκπλήξεων ... και να χαραμίσει όλη του την προσπάθεια. Άλλωστε χωρίς το "MELETAKI-cru" -που έχει επισκευαστεί και επομένως είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρονιά αυτής της παράκαμψης- είναι τουλάχιστον 50% πιο "ελαφρύ"!
 
Η διαδρομή μας πρός την Κόρινθο, πιθανά να αποδειχθεί περισσότερο κοινωνική απ' οτι φανταζόμαστε, μια που υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε με καλλιεργητές που θα έχουν βγεί στο δρόμο να διεκδικήσουν κάποια δικαιώματά τους και - ασφαλώς - να μας χειροκροτήσουν !
 
Τουλάχιστον τα δύο γνωστά - επίσημα τουλαχιστον στην Νεμέα και την Κόρινθο- σημεία ελέγχου (controls) θα είναι ανοικτά και θα μπορέσετε να δροσιστείτε!
 
Καλό δρόμο σε όλους, και καλή επιστροφή !!!
******************************************************************
Και συνεχίζουμε με τα "βαρετά" δεδομένα:
Η κάρτα συμμετοχής στοιχίζει 5 ευρώ.
Το κόστος του μεταλλίου είναι 10 ευρώ και το πληρώνετε (όσοι το θέλετε), είτε πριν μαζί με την συμμετοχή σας είτε μετά, αφού τερματίσετε.
 
Εγγραφές μέχρι το Σαββάτο 3/7/2021 με παράλληλη τραπεζική κατάθεση. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 5€ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 3/7/2021.
 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 075/001312-92
IBAN : GR6501100750000007500131292
SWIFT (BIC) :ETHNGRAA.
 
Άνοιξαν οι εγγραφές, μπείτε στο παρακάτω link:
Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές. Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, κάντε εγκαίρως την πληρωμή του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον Α.Μ Brevet οπωσδήποτε!!!
 
Σας ευχαριστούμε.
 
To roabook της διαδρομής βρίσκεται on-line Brevet Nemea RoadBook.
Η διαδρομή στο RideWithGPS.com
 
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
 
Υποχρεωτικά φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο.