Brevet byNight 2021

* Brevet "by NIGHT 200klm την 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Π.Ε.Π.Α. εναρμονιζόμενη στην εφαρμογή της κυβερνητικής δέσμης μέτρων πρόληψης και αποτροπής εξάπλωσης της επιδημίας στη χώρα μας, αλλά και σεβόμενη τις αποφάσεις του φορέα των brevet, συνεχίζει με την ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ την διοργάνωση.

Ακολουθούμε ΠΑΝΤΟΤΕ με τις εκάστοτε οδηγίες περί μη-συνάθροισης λόγω πανδημίας και με τα σημεία ελέγχου μη-επανδρωμένα από τον διοργανωτή του brevet, ακολουθώντας ΠΑΝΤΟΤΕ τις ΟΠΟΙΕΣ επικαιροποιημένες ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΕΟΔΥ σχετικά με την πανδημία και τους κανόνες κυκλοφορίας / άθλησης.

* Εννοείται ότι οι παραβάτες των κανόνων διεξαγωγής brevet καθώς και των ανωτέρω οδηγιών και κανόνων, θα αποκλείονται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ (DSQ).

* Ακολουθείτε την διαδρομή και τα  Control  σύμφωνα με τα Road-Book ή το .gpx αρχείο. 

Για την εφαρμογή Brevets 1-2-3 ο κωδικός του brevet είναι: br202166

Φόρμα ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ισχύει ΜΟΝΟΝ για το brevet byNIGHT

To συγκεκριμένο Brevet έχει σχεδιασθεί για οποιαδήποτε εποχή και ώρα σε μια διαδρομή που θα απολαύσετε! ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!!

Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές. Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, πραγματοποιήστε εγκαίρως την κατάθεση του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον Α.Μ Brevet οπωσδήποτε!!!

Το πρώτο εξ ολοκλήρου νυχτερινό Brevet, που ξεκινάει στις 20:00 και τερματίζει στις Αχαρνές (Μενίδι), κεντρική πλατεία (Αγ.Βλασίου).

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ.
Το κόστος του μεταλλίου είναι 10 ευρώ και καταβάλλεται μετά την υποβολή των αποδεικτικών ολοκλήρωσης, για όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει.

Εγγραφές μέχρι την 30/7 με παράλληλη κατάθεση. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 5 € ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΤΗΝ  30/7/2021.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ: 075/001312-92
IBAN: GR6501100750000007500131292. SWIFT (BIC): ETHNGRAA.

To roabook της διαδρομής βρίσκεται συνημμένο για "κατέβασμα" στο τέλος του κειμένου αυτού.

Υποχρεωτικά στην εκκίνηση, φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο.

 ΥΠΑΡΧΕΙ μια αλλαγή λόγω των νέων συνθηκών καθώς και μία παράκαμψη

1/ Η διαδρομή είναι ίδια με την περσινή με ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στο 71,9 χλμ., στην είσοδο για την υψηλή γέφυρα στην Χαλκίδα. Αντί να πάμε ευθεία προς την στρογγυλή πλατεία και πίσω, πλέον ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΙΣΟΔΟΣ όπως στην φωτογραφία, διευκολύνοντας την διαδρομή. (βλ. σχήμα 1)

Η αλλαγή έχει αποτυπωθεί στο γραπτό RoadBook (παρακάτω για κατέβασμα)  αλλά είναι ΕΜΦΑΝΗΣ η ΣΗΜΑΝΣΗ και ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ προς την Χαλκίδα μέσω Υψηλής γέφυρας. (βλ. σχήμα2)

2/ το κοντρόλ του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ μεταφέρεται μέσα ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ για την εξυπηρέτησή σας, λόγω της μη δυνατότητας επάνδρωσής του

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:

1/ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 20:00 από την Κεντρική πλατεία Αχαρνών
2/ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Μπορείτε να πάρετε απόδειξη από οποιοδήποτε σημείο ΜΕΣΑ στα Πολιτικά
3/ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ Μπορείτε να πάρετε απόδειξη από οποιοδήποτε σημείο ΜΕΣΑ στο Σχηματάρι

Χρόνοι σημείων ελέγχου:
ΑΧΑΡΝΑΙ εκκίνηση: 20:00 Κεντρική Πλατεία
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ανοίγει: 22:58 / κλείνει: 02:44 στην Κεντρική Πλατεία του χωριού
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ανοίγει: 00:09 / κλείνει: 05:24 μπροστά στο ΑΤΜ της Εθνικής Τραπεζας
ΑΧΑΡΝΑΙ ανοίγει: 01:53 / κλείνει: 09:30 Κεντρική Πλατεία

 Το αρχείο GPX ευρίσκεται στο RideWithGPS --> https://ridewithgps.com/routes/33171258