ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022

Γίνε Εθελοντής στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα,  Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα Λάρισα, Καλαμπάκα,  Ιωάννινα στο επίκεντρο της διοργάνωσης που βάζει την χώρα μας στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας ( 26 Απριλίου - 1 Μαϊου 2022)

 Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας, 10 χρόνια μετά, με την αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου.

 Άδραξε την ευκαιρία για να γίνεις μέρος ακόμα μίας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης στη χώρα μας και να προσφέρεις στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή της.

 Εννιά πόλεις, εκκίνησης και τερματισμού

 Ø  Ηράκλειο

Ø  Χανιά

Ø  Αθήνα

Ø  Ιτέα

Ø  Δελφοί

Ø  Καρδίτσα

Ø  Λάρισα

Ø  Καλαμπάκα

Ø  Ιωάννινα

  καθώς και οι πόλεις διέλευσης, περιμένουν παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες και φοράνε τα γιορτινά τους, διοργανώνοντας παράλληλα πλήθος δράσεων για τους απλούς πολίτες που βλέπουν το ποδήλατο ως μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης, άθλησης αλλά και ψυχαγωγίας.

 Η συμμετοχή σου είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της κάθε πόλης που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές.

Στοίχημα  για την οργανωτική επιτροπή Cycling Greece, που συστάθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, γι’ αυτόν τον σκοπό, είναι η ορθή και ασφαλής χρήση του ποδηλάτου, καθώς και η εγκαθίδρυση του Γύρου σε θεσμό, με ετήσια παρουσία και αίγλη εφάμιλλη μεγάλων Γύρων της Ευρώπης.  

Η διάρκεια του αγώνα είναι πέντε ετάπ, ξεκινώντας από τις 26 Απριλίου με την επίσημη παρουσίαση στην Κρήτη και τερματίζοντας 1 Μαϊου στα Ιωαννινα.

Λεπτομέρειες μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  https://www.hellas-tour.gr/portal/el/

και στο πεδίο «Γίνε Εθελοντής» https://www.hellas-tour.gr/portal/el/gine-ethelontis.

Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης αλλά και για την μελλοντική ανάπτυξη του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας!