ΔΕΛΤΙΟ ΣΠΟΡΤΙΦ ΕΟΠ 2023

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α και της ΕΟΠ. ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες σε ποδηλατικούς αγώνες πρέπει να είναι κάτοχοι ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΟΠ. ακόμα κι αν δεν ανήκουν σε κάποιο Αθλητικό Σύλλογο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Αθλητισμού!

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της ΠΕΠΑ έχει γίνει πλέον υποχρεωτική η έκδοση δελτίου σπορτίφ από την ΕΟΠ. για όσους αθλητές δεν ανήκουν σε ομάδα της ΕΟΠ..

Όσοι από τα μέλη μας προσέρχονται για ανανέωση των δελτίων τους στα γραφεία μας, αν θέλουν, μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις έκδοσης δελτίου σπορτίφ της ΕΟΠ και η αποστολή των αιτήσεων να γίνει συνολικά από εμάς.

Η Ασφάλιση που έχετε από το ομαδικό συμβόλαιο της Π.Ε.Π.Α. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ καθώς και η Κάρτα ΥΓΕΙΑΣ. Δεν απαιτείται επιπλέον ασφάλιση.

Η καταβολή του οποιουδήποτε ποσού που χρειάζεται για την έκδοση του δελτίου σπορτίφ θα γίνεται ατομικά από τον κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Για την συμπλήρωση της αίτησης χρειάζεται και μια έγχρωμη ΕΝΤΥΠΗ φωτογραφία ταυτότητος.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΠΟΡΤΙΦ για συμπλήρωση και εκτύπωση καθώς και τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΠΟΡΤΙΦ

Το κόστος έκδοσης του Δελτιου Σπορτιφ είναι 25€ και το πληρώνετε στην ΕΟΠ.