ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2023

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
caravan main
 
 
Σάββατο 25/2/2023 και ώρα 17:00-19:00, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά τόσο τους ποδηλάτες και τους συνοδούς τους άλλα και γενικότερα σε φίλους θεατές και σε όλους όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία διοργάνωσης και διεξαγωγής ενός αγώνα ποδηλασίας.
 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν όλοι καλύτερα τους κανόνες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται σε έναν αγώνα ώστε να έχουμε ακόμη πιο ασφαλείς και υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.
 
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο διεθνής κομισσάριος UCI με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα θέματα που θα αναλυθούν στο σεμινάριο είναι απαραίτητα διότι από φέτος επιβάλεται η γνώση αυτή λόγω των νέων κανονισμών 
 
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου λοιπόν, είναι προαπαιτούμενη για όσους σχεδιάζουν να ακολουθήσουν κάποιον αθλητή/συγγενή/φίλο τους σε αγώνες της Π.Ε.Π.Α. ή της Ε.Ο.Π. σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της ΕΟΠ.
 
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στον χώρο εκδηλώσεων στα γραφεία της εταιρείας ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ (πίσω από το κεντρικό ποδηλατικό κατάστημα, στη Νέα Φιλαδέλφεια)
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΥΤΙΝΗΣ 26, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, 143 42 - Google Maps
 
Συμπλήρώστε την ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο σεμινάριο
 
 
 
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ε.Π.Α.-ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΤ 2022 & ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2023
 
Tο ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2/2023 και ώρα 19:00-22:00 στην ίδια αίθουσα των γραφείων της εταιρείας ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ, θα γίνει η κοπή πίτας του σωματείου μας για το 2023 και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των αθλητών για το
 
*** ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ε.Π.Α. 2022 (6 πρώτοι από κάθε κατηγορία) αλλά και για το
 
*** ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ 2022 (3 πρώτοι από κάθε κατηγορία)
 
Οι πρώτοι των κατηγοριών τους θα πάρουν την φανέλα πρωταθλητή την οποία πρέπει να φορούν υποχρεωτικά στους αγώνες της Π.Ε.Π.Α. για την αγωνιστική σεζόν 2023.
 
 
Η εκδήλωση θα έχει μπουφέ και ποτό και ο/η τυχερός/η που θα κερδίσει το φλουρί θα λάβει δώρο προσφορά του χορηγού μας κ. Γατσούλη.
 
 
 
 
 
GRandonneur 40075
 
Επιπλέον των παραπάνω θα γίνουν για πρώτη φορά και οι απονομές των 40075 GRandonneur, το έπαθλο που καθιέρωσε η Π.Ε.Π.Α. για τους Έλληνες Randonneurs που έχουν κάνει το Γύρο της Γης σε ελληνικά Brevets!
 
Οι ΠΡΩΤΟΙ που θα το παραλάβουν είναι:
 
- ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΙΕΡΗΣ
- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
- ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΕΡΚΕΝΤΖΕΣ
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ
- ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
- ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
- ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Σας περιμένουμε με χαρά να γιορτάσουμε και να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία τη νέα ποδηλατική περίοδο 2023.
 
το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Α..