2024 ΔΕΛΤΙΟ SPORTIVE

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Θέμα: Έκδοση Δελτίων Κατηγορίας “SPORTIVE”
 
Σε συνέχεια των περυσινών ανακοινώσεων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) ξεκινά από φέτος η καθολική υλοποίηση της έκδοσης δελτίων της κατηγορίας “SPORTIVΕ” για αθλητές και αθλούμενους που θέλουν να λάβουν μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας.
 
Συγκεκριμένα, όλοι οι αθλητές που δεν έχουν, ή δεν επιθυμούν να έχουν ενήμερο δελτίο Ε.Ο.Π. για το 2024, και οι αθλούμενοι, ερασιτέχνες ή αθλητές που ανήκουν σε άλλες ομοσπονδίες (π.χ. τριαθλητές) που θέλουν να συμμετάσχουν σε αγώνες μέσα στο 2024, θα πρέπει να εκδόσουν δελτία κατηγορίας SPORTIVE, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αγώνες.
 
Το κόστος των δελτίων αυτών ορίζεται από την Ε.Ο.Π. στα 20€.
 
Το Δ.Σ. της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία έκδοσης δελτίων SPORTIVE των μελών της αλλά και άλλων αθλούμενων αποφάσισε ομόφωνα να διαχειριστεί μαζικά την έκδοση των δελτίων, και μάλιστα ειδικά για τα μέλη της να χρηματοδοτήσει κατά 50% το κόστος της έκδοσής του (10€).
 
Για το λόγο αυτό και επειδή στο αρχικό στάδιο εφαρμογής της έκδοσης των δελτίων SPORTIVE αναμένονται να υπάρξουν καθυστερήσεις,παρακαλούνται πολύ όλοι όσοι επιθυμούν να εκδόσουν δελτίο της κατηγορίας αυτής (όσοι δηλαδή ΔΕΝ είναι κάτοχοι δελτίου Ε.Ο.Π. ενήμερου για το 2024) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες της Π.Ε.Π.Α. από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, να συμπληρώσουν προσεκτικά σε όλα τα πεδία και να αποστείλουν στην ένωση (Π.Ε.Π.Α.) την παρακάτω αίτηση ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ -δείτε σύνδεσμο στο τέλος της ανακοίνωσης- ή που βρίσκεται αναρτημένη και στη σελίδα της ομοσπονδίας (www.hellenic-cycling.gr) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 5/2/2024 συνοδευόμενη από την αντίστοιχη τραπεζική κατάθεση (10€ για τα ΕΝΗΜΕΡΑ για το 2024 μέλη Π.Ε.Π.Α., 20€ για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε έναν ή περισσότερους αγώνες της Π.Ε.Π.Α. και 15€ για την ασφάλιση -βλ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1 και την αντίστοιχη ανακοίνωση στο site της Π.Ε.Π.Α.-) απαλλαγμένα απο τραπεζικές ή άλλες κρατήσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η έκδοση Δελτίου
“SPORTIVE” για τα μέλη της Π.Ε.Π.Α. και για όσους θέλουν απλά να συμμετάσχουν σε ποδηλατικούς αγώνες χωρίς να εγγραφούν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από την ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:
Όσοι δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν από την αρχή το αγωνιστικό πρόγραμμα της Π.Ε.Π.Α. ή να κάνουν κάποιους αγώνες αργότερα μέσα στην χρονιά (π.χ. τους έναν-δύο απαραίτητους για τη συμμετοχή τους στην Ποδηλατική Σπαρτακιάδα) μπορούν αργότερα μέσα στη χρονιά να εκδώσουν δελτίο “SPORTIVE”, πάντοτε με πρόβλεψη του χρονικού διαστήματος που θα χρειαστεί από την κατάθεση της αίτησης μέχρι την έκδοση του δελτίου- πράγμα που πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί μετά την αποσυμφόρηση των πρώτων εγγραφών/έκδοσης δελτίων, που συμπίπτει χρονικά με αυτά των αγωνιστικών ομάδων.

 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
Το Δ.Σ. της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.)