Σύνοψη πρακτικών την 11/11/2013

Σύνοψη πρακτικών την 11/11/2013

 

-Ο κύριος Μαντόπουλος Ανδρέας ιδιοκτήτης του ποδηλατικού καταστήματος bike elevated εξέφρασε την πρόθεση του για την υποστήριξη την νέα χρονιά τόσο στο θέμα των αφισών όσο και του 24ωρου αγώνα!

-Ο Γραμματέας της ΠΕΠΑ είχε σύντομη συνομιλία με τον κύριο Παπαγεωργίου-εκδότη ΜBike- για θέματα συνεργασίας που και οι δύο πλευρές θέλουν να προχωρήσουν για την νέα χρονιά. Ορίσθηκε ραντεβού στα γραφεία της ΠΕΠΑ σε επόμενη συνεδρίαση μέσα στον μήνα.

-Αγώνας ΜΤΒ. Προκύρηξη, λεπτομέρειες αγώνα και τεχνικής επιτροπής. Ο Κύριος Μαντόπουλος προτίθεται να αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

-Ο λογιστής κύριος Σίμος  ενημέρωσε το συμβούλιο σχετικά με την πορεία των οικονομικών θεμάτων της ΠΕΠΑ. Οριστική τακτοποίηση των εκκρεμμών υποθέσεων, κατάθεση δηλώσεων, αναφορά σχετικά με την νέα χρονιά. Πλέον η ΠΕΠΑ είναι οικονομικά ενήμερη ως προς την εφορία. Αναμένεται και η τακτοποίηση των υπολοίπων θεμάτων που αφορούν την θεώρηση βιβλίου πρακτικών στην Νομαρχία.

-Αγωνιστικό πρόγραμμα. Έγινε ένα πρώτο προσχέδιο του αγωνιστικού προγράμματος για το 2014. Οι εκδηλώσεις παραμένουν  σε αριθμό  όσες και  το 13. Πρόταση για συνδιοργάνωση Πανελληνίου πρωταθλήματος Μαστερ με την ΕΟΠ. Επισημοποίηση σε επόμενο συμβούλιο. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες για την διοργάνωση των αγώνων.