Σύνοψη πρακτικών την 31-03-2014

Σύνοψη πρακτικών την 31-03-2014

Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας. Αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή της ΠΕΠΑ στον ποδηλατικό Γύρο Αθήνας  και για τον λόγο αυτό το ΔΣ ζητάει από όσα μέλη θέλουν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με την ΠΕΠΑ  μέσω e-mail.

Attica 3 Races.  Θέματα σχετικά με την εκδήλωση. Λεπτομέρειες για τις επιμέρους ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την διεξαγωγή του αγώνα σε θέματα ασφάλειας και οργάνωσης (χώρος εκκίνησης αγώνα Αντοχής, χημικές τουαλέτες από Δήμο Αθηναίων, Επικοινωνία με Ερυθρό Σταυρό για τους Σαμαρείτες,κλπ)

Το ΔΣ αποφάσισε την συμμετοχή της αθλήτριας με Ειδικές «ικανότητες» Κοροκίδα Δήμητρα στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης με ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο.

Προσφορά υλικών από Pure Bike συνομιλία με τον Κο Ξηρογιάννη για την παραλαβή του υλικού.

Συζήτηση σχετικά με τον Γυρο Θυσίας. Εντυπώσεις και παραλειπόμενα που στιγμάτισαν την εκδήλωση. Απόφαση για αποστολή επιστολής προς τον ΠΟ Πατρών με αναφορά όλων των γεγονότων που προκάλεσαν σωρεία παραπόνων προς το ΔΣ από μέλη της ένωσης μας.

Συζήτηση σχετικά με το συμφωνητικό-σύμβαση συνεργασίας μεταξύ της ΠΕΠΑ και του κυρίου Μανέτα Αλέξανδρου για την συμμετοχή ξένων αθλητών.