Σύνοψη πρακτικών την 08/09/2014

Πρακτικά την 08/09/2014

Συζήτηση σχετικά με τα θέματα που έχουν προκύψει για τον αγώνα του Αστρους κυνουρίας. Απουσία αθλοθέτησης και υποστήριξης από τις δημοτικές αρχές πιέζουν το ταμείο της ΠΕΠΑ προκειμένου να καλυφθούν τα  έξοδα αυτά. Θα γίνει εκ νέου επικοινωνία του αντιπροέδρου και του ΓΓ προκειμένου να βρεθούν πιθανές λύσεις κα να αποφευχθεί το γεγονός να επωμιστεί η ΠΕΠΑ το κόστος αυτό.

Το περιοδικό MBike μέσω του κ. Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει χώρο για στήσιμο περιπτέρου ΠΕΠΑ στο Athens Bike Festival. Σχεδιάστηκε όλο το διήμερο της παρουσίας της ΠΕΠΑ στο φεστιβάλ καθώς και οι λεπτομέρειες για την καλύτερη προβολή.

Brevet Αττικής. Ανατέθηκαν οι ρόλοι σε όλους που θα βοηθήσουν εθελοντικά στην εκδήλωση. Αποφασίστηκε η ώρα εκκίνησης, τα κοντρόλ σε όλα τα σημεία της διαδρομής και τους ανθρώπους υποστήριξης που θα κινούνται μέσα σε αυτή λόγου του όγκου  των συμμετεχόντων και για την καλύτερη διευκόλυνση τους ειδικά στα πρώτα χιλιόμετρα.

Θέματα σπαρτακιάδας. Συζήτης σχετικά με την εύρεση αθλοθέτη καθώς το κόστος είναι μεγάλο. Πιθανή συνάντηση του κ. Καραμπέρου με τον κ. Γατσούλη. Ο Δήμος σπάρτης ανακοίνωσε το ποσό που θα δοθεί (3000Ευρώ) για την κάλυψη της εκδήλωσης. Αποφασίστηκε να προσκληθούν οι προπονητές συλλόγων με ένα αθλητή από την κατηγορία των ανδρών να συμμετέχουν στην σπαρτακιάδα.