Σύνοψη πρακτικών την 15/09/2015

Σύνοψη πρακτικών την 15/09/2015

Μία εβδομάδα πριν το μπρεβε της Αττικής και οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετούνται. Αυτοψία στο προβληματικό κομμάτι στο Κορωπί από τον ταμία κ.Τσίγκα και επιβεβαίωση ότι τα έργα δεν θα ενοχλήσουν την διεξαγωγή της εκδήλωσης. Προσφορά από το Pulse 100 για νερά και ισοτονικά .

Διευθέτηση κοντρόλ στα σημεία της διαδρομής και ονομαστική κατάσταση όσων συμμετέχουν.

Συζήτηση σχετικά με την παρουσία μας στο Bike festival. Υλικό που θα χρειαστούμε καθώς και έγκριση για την αγορά τραπεζοκαθισμάτων τύπου camping για την καλύτερη εξυπηρέτηση και παρουσία μας στο περίπτερο. Ανάλυση των δράσεων που θα γίνουν το διήμερο συμπεριλαμβανομένου και της διεξαγωγής του μπρεβε , με εκκίνηση και τερματισμό το περίπτερο της ΠΕΠΑ.

Συζητήθηκαν οι εντυπώσεις από τον αγώνα του Άστρους. Ανάλυση από τον κ. Καλαπόδη σχετικά με κάποια απρόβλεπτά έξοδα που προέκυψαν από την παρουσία των Σαμαρειτών για την κάλυψη του αγώνα από ιατρικής πλευράς. Σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε στις απονομές και ειδικότερα στην κατηγορία των Γυναικών αποφασίστηκε να βραβεύονται όσες είναι παρούσες ακόμα και αν δεν συμπληρώνουν την απαιτούμενη 6αδα του βάθρου. Ωστόσο οι βαθμοί θα αποδίδονται εφόσον συμμετέχουν το λιγότερο τρεις αθλήτριες. Το ίδιο ισχύει και στην κατηγορία Δ 60 και άνω. Επίσης αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τις αθλήτριες που να εξηγεί την απόφαση το ΔΣ.

Σπαρτακιάδα. Απόφαση για την συμμετοχή του ιδρυτικού μέλους της ΠΕΠΑ κ. Στυλιανού ως προσκεκλημένου. Αναζήτηση αυτοκινήτων για γενικά σέρβις, φωτογραφικής κάλυψης του event. Επικοινωνία με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους κατά την διάρκεια της διαδρομής (κ. Κόλλια στην Κόρινθο, το σωματείο Θυγατέρες της Πηνελόπης στην Σπάρτη και τον ΟΠΑΝΔΑ στην Αθήνα. Αναφορά κόστους μεταλλίων όπου θα φτάσεις τα 1800 Ευρώ συν το ΦΠΑ και πιθανή κάλυψη του κόστους από χορηγό.