10ο Brevet ΑΤΤΙΚΗΣ 2021

10ο Brevet "ΑΤΤΙΚΗΣ" 2021 (No Covid Rules)

Το 2021 εκτός της επιδημίας σηματοδοτεί την συμπλήρωση της ΠΡΩΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ διεξαγωγής του Brevet ΑΤΤΙΚΗΣ Classic καθώς και την ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ από την διεξαγωγή του ΠΡΩΤΟΥ BREVET την 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1921 με την διαδρομή PARIS-DREUX-CHARTRES-PARIS στην Γαλλία!

Σηματοδοτώντας αυτές τις δύο επετείους, η Π.Ε.Π.Α. θα διαθέτει στους τερματίζοντες εντός ορίου χρόνου το ειδικό ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ από την Audax Club Parisien

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Από την 1/7/2021 επανερχόμαστε, -σύμφωνα με την οδηγία του φορέα (Λε.Πο.Τ.Ε.) περί λήξης των χρονικών περιορισμών για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19 (click εδώ)- στην διεξαγωγή των Brevets με τον κλασσική μέθοδο της κοινής εκκίνησης την ίδια ημέρα, από όλους τους συμμετέχοντες.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σεβόμενοι την οδηγία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του Υπ.Αθλητισμού σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες περί ποδηλατικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση ποδηλατικών δράσεων σε μη στεγασμένες αθλητικές εγκαταστάσεις (click ΕΔΩ), βάσει του τελευταίου Φ.Ε.Κ. περί μέτρων κατα της πανδημίας Covid-19, ναι μεν οι εκδηλώσεις μας θα διοργανωθούν σύμφωνα με τις  οδηγίες της (Λε.Πο.Τ.Ε.), αλλά τα σημεία ελέγχου και εκκίνηση/τερματισμού, ΔΕΝ θα είναι επανδρωμένα για την διαφύλαξη της υγείας των συμμετεχόντων.

Επομένως το Classic brevet ΑΤΤΙΚΗΣ θα διεξαχθεί ΜΟΝΟΝ την 11η Σεπτεμβρίου 2021, στις 07:30. Η εκκίνηση, τα σημεία ελέγχου και ο τερματισμός δεν θα είναι επανδρωμένα λόγω της εφαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας που επιβάλλονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και το Υπ.Αθλητισμού.

***************************

Όσοι επιθυμούν να τα πραγματοποιήσουν μπορούν μόνοι τους ή με παρέα, αλλά συμμορφούμενοι ΠΑΝΤΟΤΕ με τις εκάστοτε οδηγίες περί μη-εξάπλωσης της επιδημίας, ακολουθώντας ΠΑΝΤΟΤΕ τις ΟΠΟΙΕΣ επικαιροποιημένες ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΕΟΔΥ σχετικά με την επιδημία και τους κανόνες κυκλοφορίας / άθλησης.

* Εννοείται ότι οι παραβάτες των κανόνων διεξαγωγής brevet καθώς και των ανωτέρω οδηγιών και κανόνων, θα αποκλείονται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ (DSQ).

* Ακολουθείτε τις ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, τα  Control  σύμφωνα με το Road-Book ή τα .gpx αρχεία. 

Brevet "Classic" ΑΤΤΙΚΗΣ 200 klm την 11/9/2021


Φόρμα ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ισχύει ΜΟΝΟΝ για το 10o brevet ΑΤΤΙΚΗΣ

Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές. Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, πραγματοποιήστε εγκαίρως την κατάθεση του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον Α.Μ Brevet οπωσδήποτε!!!

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ.
Το κόστος του μεταλλίου είναι 10 ευρώ και ειδικά για αυτό το brevet καταβάλλεται ΜΑΖΙ με την υποβολή του παράβολου συμμετοχής, για όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει.

Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 10/9/2021 με παράλληλη κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής στην Εθνική τράπεζα. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 5 € ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/9/2021.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει περιωρισμένο πλήθος επετειακών μεταλλίων και για αυτό τον λόγο υπάρχει σειρά προτεραιότητος η οποία βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ημερομηνία κατάθεσης του τιμήματος του μεταλλίου. Εάν επιθυμείτε το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ θα πρέπει να καταθέσετε το κόστος των 10ευρώ ταυτόχρονα με την κατάθεση των 5 ευρώ για την συμμετοχή σας (μόνον για αυτό το brevet).

Σε περίπτωση που έχοντας εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός των επετειακών μεταλλίων μπορείτε να προμηθευτείτε το κανονικό μετάλλιο των 200χλμ από την Audax Club Parisien, να χρησιμοποιηθούν για κάποια άλλη διοργάνωση της Π.Ε.Π.Α. (brevet ή αγώνα) ή να σας επιστραφούν τα χρήματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ: 075/001312-92
IBAN: GR6501100750000007500131292. SWIFT (BIC): ETHNGRAA.

To roabook της διαδρομής ευρίσκεται συνημμένο για "κατέβασμα" στο τέλος του κειμένου αυτού.

Εκκίνηση επιτρέπεται σε όσους έχουν κάνει όλη την διαδικασία, δηλαδή, εγγραφή μέσω του παραπάνω link και καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μέχρι τις 10/9/2021.

Υποχρεωτικά στην εκκίνηση, φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:

1/ ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την πλατεία ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ

2/ ΣΟΥΝΙΟ στο περίπτερο του ΕΟΤ ή στην καφετέρια

3/ ΚΟΡΩΠΙ Μπορείτε να πάρετε απόδειξη από οποιοδήποτε σημείο στο Κορωπί

3/ ΣΧΙΝΙΑΣ Μπορείτε να πάρετε απόδειξη από τις ταβέρνες ή στο Μαραθώνα

4/ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Μπορείτε να πάρετε απόδειξη από οποιοδήποτε σημείο στο Γκάζι

ΧΡΟΝΟΙ σημείων ελέγχου

ΓΚΑΖΙ εκκίνηση: 07:30 
ΣΟΥΝΙΟ  ανοίγει: 09:34 / κλείνει: 12:10 
ΚΟΡΩΠΙ ανοίγει: 10:48 / κλείνει: 14:58 
ΣΧΙΝΙΑΣ ανοίγει 12:05 / κλείνει: 17:54
ΓΚΑΖΙ τερματισμός ανοίγει: 13:23 / κλείνει: 21:00

Το αρχείο με το Road-Book  και το αρχείο GPX που ευρίσκεται στο RideWithGPS --> https://ridewithgps.com//routes/31094008 

Συλλέγετε και μας στέλνετε τα σκαναρισμένα σε ευκρινείς διαστάσεις αρχεία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ στο email: info@pepa.gr

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

 

Τέλος το Brevet ID του brevet Classic Αττικής για την εφαρμογή "brevets 1-2-3" είναι: br202172 (όπως το βλέπετε γραμμένο)