Classic Series SR ΔΙΑΚΟΠΤΟ 2022

Κανονικά το Βrevet Διακοπτού είναι ένα βατό brevet από τα "μεγάλα", που διοργανώνει η Π.Ε.Π.Α. Με τους αναγκαστικούς κανόνες COVID-19 και την περσινή ακύρωσή των από την Λε.Πο.Τ.Ε., η ημερομηνία που μπορείτε πλέον να το τρέξετε είναι η 4/6/2022

το Brevet ID για την Android εφαρμογή στο κινητό σας είναι: br202243


Το πρωί από το Λιμάνι της Ελευσίνας, μπροστά από το καφέ ΑΡΜΟΛΟΙ Εκκίνηση στις 07:00

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ.

Το κόστος του μεταλλίου είναι 10 ευρώ και λόγω του ότι -πιθανόν- δεν θα υπάρχει δικός μας άνθρωπος στον τερματισμό και είστε σίγουροι για τον τερματισμό σας, μπορείτε να καταθέσετε μαζί το ποσό συμμετοχής και το ποσό του μεταλλίου, ήτοι 15ευρώ στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα (βλ. πάρακάτω) ή από το γραφείο της Π.Ε.Π.Α. κάθε Δευτέρα από 20:00 έως 22:00 όταν περάσετε για να παραλάβετε την κάρτα σας με το homologation.

Για την χρήση της εφαρμογής αφού κάνετε login:

1/ Πατήσετε το GET GPS FIX και σας μεταφέρει στην εφαρμογή Google Maps ΠΡΕΠΕΙ να πατήσετε το κατω δεξιά στρογγυλό μπουτόν που ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ και μετά πάτε ΠΙΣΩ και

2/ πατάτε το CHECK CTRL και

3/ στην συνέχεια ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΑΝ δεν ΔΕΙΤΕ την εφαρμογή να σας εμφανίζει το ΟΝΟΜΑ του επόμενου κοντρόλ επάνω στην θέση CONTROL, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ CHECK! Πρέπει  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δείτε το επόμενο κοντρολ πριν φύγετε από αυτό που είστε διότι δεν πρόκειται να δουλέψει η εφαρμογή.

ΠΡΟΣΟΧΗ *1 εκτελούνται έργα κατασκευής κυκλικού κόμβου (rond-point) στην είσοδο των Μεγάρων και ένεκα τούτου ίσως υπάρχει παράκαμψη. Καλό είναι να αρχίσετε την γνωστή παράκαμψη από την Νέα Πέραμο στην τοποθεσία ΝΕΡΑΚΙ ή οποία θα σας βγάλει μετά τα έργα του κόμβου Μεγάρων. Ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες της Τροχαίας

ΠΡΟΣΟΧΗ *2 μετά απο την ανακοίνωση ότι "η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά την υλοποίηση έργων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την απομάκρυνση φερτών υλικών που έχουν σωρευτεί σε πολλά σημεία της περιοχής, τον ολιστικό και ενδελεχή καθαρισμό των ρεμάτων, την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην Παλαιά Εθνική Οδό προκειμένου να δοθεί ξανά η κυκλοφορία στο ύψος του ρέματος Πίκας, την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε μεγάλη έκταση της Κινέτας, την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, αλλά και έργα ασφαλτόστρωσης στην Παλαιά Εθνικό Οδό, σε όλη την περιοχή της Κινέτας" και επειδή είναι πιθανόν τα έργα να αρχίσουν απρόοπτα αλλάξαμε την διαδρομή στο .gpx αρχείο με παράκαμψη ΚΑΙ στην Κινέττα.


Πάντα βεβαια προτεραιότητα έχουν οι υποδείξεις της Τροχαίας.  

To roabook της διαδρομής μπορείτε να το κατεβάσετε από το LINK στο τέλος αυτής της σελίδας. ΠΡΟΣΟΧΗ όπου εκτελούνται έργα και ένεκα τούτου ίσως υπάρχει παράκαμψη να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας.

Μην ξεχνάτε ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην εκκίνηση, φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο. Η απουσία κοντρολιέρηδων δεν αναιρεί κανέναν από τους κανόνες που διέπουν την οδηγική -και όχι μόνον- συμπεριφορά των συμμετεχόντων.

ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής μέχρι την 2/6/2022 με παράλληλη κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 5€ ή 15€ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 2/6/2022.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ/ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 075/001312-92.

IBAN : GR6501100750000007500131292

SWIFT (BIC) :ETHNGRAA.

Άνοιξαν οι εγγραφές, μπείτε στο παρακάτω link:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟ


Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές.

Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, κάντε εγκαίρως την πληρωμή του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία την ονομασία του brevet, το ονοματεπώνυμο σας ή τον Α.Μ Brevet ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

 

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ στο RIDEWITHGPS μετά την ολοκλήρωση του pre-ride

Σας ευχαριστούμε και καλή διαδρομή

(ακολουθεί το link για το κατέβασμα του RoadΒook)