ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ maillot 2013

όσοι έχετε ζητήσει και δεν έχετε παραλάβει ακόμα τις κάρτες και την αναμνηστική μπλούζα 
φέρτε την υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία...


.

τελειώνουν μέχρι τις 15 Δεκέμβρη οι εγγραφές για ετήσια συνδρομή στα brevets για το 2013,
όσοι επιλέξουν την ετήσια συνδρομή, θα παραλάβουν πέρα από το αναμνηστικό maillot, την κάρτα της Νεμέας και 3 άγραφες κάρτες, τις οποίες θα συμπληρώνουν οι ίδιοι με τα στοιχεία τους και με τα σημεία ελέγχων όποιου brevet θελήσουν να συμμετέχουν, τα ονοματά τους θα υπάρχουν στις λίστες κάθε brevet, θα παρακολουθείτε η συχνότητα συμμετοχής του κάθε ποδηλάτη, και πριν τελειώσουν οι κάρτες του θα τροφοδοτείτε με μερικές ακόμα, στους τερματισμούς των brevets θα υπάρχει ένας φάκελος με νέες κάρτες, μαζί με όλες όσες έχει γίνει η homologation.
Στείλτε λοιπόν ένα μήνυμα στο harryplegas@gmail.com μέχρι τις 15 Δεκέμβρη για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας,
και μην ξεχάσετε να γράψετε το νουμερό της μπλούζα σας.
Ελπίζω μέσα στις γιορτές να είμαστε έτοιμοι και να αρχίσετε να παραλαμβάνετε κάρτες και maillot
Ετοιμάστε και την Υπεύθυνη Δήλωση για το 2013, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, θα πρέπει να την παραδώστε για να πάρετε τις κάρτες σας.
η μπλούζα μπορεί να έχει μερικές μικρές διαφορές, θα φωτογραφήσουμε το δείγμα και σε λίγο θα μπορείτε να την δείτε.
το κόστος της ετήσιας συνδρομής, είναι 60.00 Ευρώ και μπορείτε να το καταθέσετε στον λογαριασμό της ΠΕΠΑ
EUROBANK/ERGASIAS ΑΕ στο όνομα Πλέγας Φ. Χαράλαμπος - Κουρμπέτης Α. Χρήστος και στον αριθμό λογαριασμού 0026.0382.59.0100316896.
IBAN GR4902603820000590100316896

μια μικρή αναδρομή, για τους νεότερους στο χώρο των brevets....
η ετήσια μπλούζα των brevets, ήρθε σαν θεσμός το 2010,
όταν συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει ένας πυρήνας που ποδηλατεί στα περισσότερα brevets, και τότε προετοιμαζόταν να πάρει μέρος στο 17 Paris-Brest-Paris του 2011.
Τότε, ο Χρήστος σχεδιάσε την πρώτη, λευκή ποδηλατική μας μπλούζα, και έτσι όσοι είχαν σκοπό να κάνουν πολλά brevets πλήρωσαν ένα ποσό σαν ετήσια συνδρομή με την μπλούζα δώρο.
Φυσικά τα τελευταία τρία χρόνια που ισχύει ο θεσμός, όσοι έχουν πάρει την ετήσια συνδρομή, δεν σημαίνει ότι όλοι πήραν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις μας, κάποιοι ήθελαν να βοηθήσουν την διοργάνωση οικονομικά και άλλοι απλά εντυπωσιάστηκαν από την μπλούζα.
Έτσι και φέτος, όποιος θέλει να φοράει την τρίτη δημιουργία του Αποστόλη, ή θέλει να κάνει πολλά brevets, χωρίς να στήνεται στην ουρά, για να πάρει την κάρτα του, μέχρι τις 15 Δεκέμβρη ας φροντίσει να ενημερώσει για το ενδιαφέρον του και για το νούμερο που φοράει στις ποδηλατικές μπλούζες. Αν κάποιος θέλει να δει και να δοκιμάσει για το νούμερο, τις Δευτέρες στις μαζώξεις της ΠΕΠΑ στις Αχαρναίς από 20.30 μέχρι αργά....
Θα προσπαθήσουμε, να σας παραδώσουμε από τις γιορτές μέχρι τέλος Γενάρη, την μπλούζα, την κάρτα της Νεμέας, και 3 άγραφες κίτρινες κάρτες, τις οποίες όποτε θελήσετε να πάρετε μέρος σε κάποιο brevet, θα τις συμπληρώνετε, με τα στοιχεία σας, με τα περάσματα στα σημεία ελέγχου, και θα έρχεστε στην εκκίνηση για να σφραγείσετε, σε κάθε εκδήλωση τα ονόματα των όλων των ετήσιων θα υπάρχουν στις λίστες.
Στον τερματισμό κάθε brevet, θα μπορείτε να πάρετε τις παλαιότερες κάρτες σας, και θα υπάρχει ένας φάκελλος με νέες κίτρινες κάρτες, κάθε φορά που έχετε χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες.

δείτε την φετεινή μπλούζα..