Εγγραφή-Ανανέωση Συνδρομής 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ

* * * * * * * * * * * * * *

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ Π.Ε.Π.Α

Συνεχίζουμε και εφέτος την αντικατάσταση των παλαιών Καρτών Μέλους με ΝΕΑ τύπου πιστωτικής/πλαστικής κάρτας με ψηφιακή σήμανση, οι οποίες θα ενημερώνονται αυτόματα για την εγκυρότητα ανανέωσης/συμμετοχής εκάστοτε έτους. Ένεκα τούτου παρακαλούμε όλα τα μέλη μας τα οποία δεν είχαν στείλει μέχρι πέρσι να αποστείλουν την φωτογραφία τους σε ΨΗΦΙΑΚΟ αρχείο στο email της Π.Ε.Π.Α. (info@pepa.gr) 

* * * * * * * * * * * * * *

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΑΙ εφέτος είναι υποχρεωτική η ασφάλιση ΟΛΩΝ των Αθλητών για να συμμετέχουν σε οποιουδήποτε είδους αγώνες, σύμφωνα με οδηγία του Υπ.Αθλητισμού.

Οι περισσότεροι αθλητές που ανήκουν ταυτόχρονα στην Π.Ε.Π.Α. αλλά και σε αθλητικές ποδηλατικές ομάδες, είναι ήδη ασφαλισμένοι από τις ομάδες τους.

Οι υπόλοιποι αθλητές που είναι μέλη ΜΟΝΟΝ της Π.Ε.Π.Α. ή τρέχουν στην κατηγορία OPEN/SPORTIVE πρέπει να ασφαλιστούν πρίν την έναρξη των αγώνων. Η Π.Ε.Π.Α. βρίσκεται σε συμφωνία με ασφαλιστικές εταιρείες για να προσφέρει σε αυτούς ακριβώς την ίδια κάλυψη με τους αθλητές ποδηλατικών ομάδων με πολύ μειωμένο ασφάλιστρο -αστικής ευθύνης με κόστος 15ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ ενώ για τους άνω των 64 ετών το κόστος είναι 40ευρώ- Σε περίπτωση που προτιμούν να ασφαλιστούν μόνοι τους θα πρέπει να το δηλώνουν ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ και να φέρουν το ασφαλιστήριο μαζί τους στην γραμματεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αγώνες της Π.Ε.Π.Α. χωρίς να ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σύλλογο ή την Π.Ε.Π.Α.- στην κατηγορία SPRORTIVE πρώην ΟΠΕΝ- Εννοείται ότι η ασφάλιση τους αυτή τους καλύπτει και για οποιονδήποτε άλλο ΕΠΙΣΗΜΟ αγώνα που προκυρήσσεται για την κατηγορία SPORTIVE εντός της Ελληνικής επικράτειας και ακόμα και ο διοργανωτής δεν είναι η Π.Ε.Π.Α.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ που ισχύει από εφέτος: η ΕΟΠ απαιτεί την προμήθεια από αυτήν ενήμερου Δελτίου SPORTIVE κόστους 20€ (επιπλέον της προαναφερθείσης ασφάλισης αστικής ευθύνης για αγώνες ποδηλασίας δρόμου) για οποιονδήποτε αγωνιζόμενο ποδηλάτη που δεν είναι ενήμερο μέλος σε κάποια ομάδα της ΕΟΠ ακόμα ΚΑΙ από τα μέλη της Π.Ε.Π.Α. 


Τα μέλη της Π.Ε.Π.Α. που δεν είναι μέλη συλλόγων/ομάδων και είναι αναγκασμένα να προμηθευτούν από την ΕΟΠ ΚΑΙ Δελτίο SPORTIVE θα έχουν έκπτωσή 50% στο κόστος του Δελτίου ΕΟΠ, η οποία θα αφαιρείται από την συνδρομή τους στην Π.Ε.Π.Α. (βλ. την αντίστοιχη ανακοίνωση για τα ΔΕΛΤΙΑ SPORTIVE)
 

* * * * * * * * * * * * * *

Σύμφωνα με τις οδηγίες από το Υπουργείο Αθλητισμού σχετικά με την αντικατάσταση της Ιατρικής Βεβαίωσης από την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, η Π.Ε.Π.Α. παρέχει την φόρμα εκτύπωσης ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ των ΜΕΛΩΝ την οποία θα βρείτε στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ του συνημμένου αρχείου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Για ανανεώσεις ή εγγραφές νέων μελών, μπορείτε να επιλέγετε την ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών -ΜΟΝΟΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΥΤΩΝ-  στην διεύθυνση αλληλογραφίας ή τα επισυνάπτετε σε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@pepa.gr (σε ψηφιακή μορφή) και με ταυτόχρονη τραπεζική κατάθεση για δική σας διευκόλυνση.

Ο φάκελος ΕΓΓΡΑΦΗΣ θα γίνεται δεκτός ΜΟΝΟ αν περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εγγραφή νέου μέλους

- Αίτηση εγγραφής. Kατεβάστε το αρχείο με την Αίτηση που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου σε αυτή την σελίδα.

- Εφάπαξ εγγραφή €10 + Ετήσια συνδρομή €70 = €80

**** Γιά ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ MONON από τον ΟΑΕΔ/Δ.ΥΠ.Α. ανέργους εγγραφή €10 + ετήσια συνδρομή €35=€45

- Εμφανής φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

- ΔΥΟ (2) μικρές έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας και ΜΙΑ (1) σε ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

- Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. εν ισχύ ή πρόσφατα βεβαιωμένη απο γιατρό καρδιολόγο ΜΟΝΟΝ. Ενναλακτικά μπορεί να δοθεί το δελτίο Ε.Ο.Π. κατηγορίας Μάστερ ανανεωμένο για το 2024, εάν υπάρχει.

* Σε περίπτωση αποστολής των εγγράφων μέσω ταχυδρομείου/εταιρeίας courrier στέλνετε ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ της κάρτας υγείας αθλητή ή του δελτίου ΕΟΠ. Τα πρωτότυπα έγγραφα σε κάθε περίπτωση μένουν στην κατοχή των αθλητών!

* * * * * * * * * * * * * *

Ανανέωση συνδρομής μελών ΠΕΠΑ 2024

- Ετήσια συνδρομή 70

Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. εν ισχύ ή πρόσφατα βεβαιωμένη απο γιατρό καρδιολόγο ΜΟΝΟΝ. Ενναλακτικά μπορεί να δοθεί το δελτίο ΕΟΠ κατηγορίας Μάστερ ανανεωμένο για το 2024, εάν υπάρχει.

- Για όσους αλλάζουν κατηγορία χρειάζεται μια φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας σε ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ.

- Οι κάτοχοι δελτίων Π.Ε.Π.Α. που ανανεώνουν την συνδρομή τους χωρίς να αλλάζουν κατηγορία θα προσκομίσουν μόνο φωτογραφία σε ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ και  ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. 

* Σε περίπτωση αποστολής των εγγράφων μέσω ταχυδρομείου/εταιρείας courrier στέλνετε ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ της κάρτας υγείας αθλητή ή του δελτίου ΕΟΠ. Τα πρωτότυπα έγγραφα σε κάθε περίπτωση μένουν στην κατοχή των αθλητών!

* * * * * * * * * * * * * *

Συνδρομή άνεργων μελών

Το ΔΣ του συλλόγου αναλογιζόμενο τις συνεχόμενες δύσκολες συγκυριακά στιγμές που μπορεί να βιώνουν αρκετά μέλη του λόγω ανεργίας  και θέλοντας να τους δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουν να είναι ενεργοί ποδηλατικά στο βαθμό που εκείνοι θα κρίνουν, αποφάσισε να μειώσει την ετήσια συνδρομή και για το 2024 στα €35.

Απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η κατάθεση ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ  βεβαίωσης MONON ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ από τον Ο.Α.Ε.Δ./Δ.ΥΠ.Α. κατά την εγγραφή τους στην έδρα του συλλόγου.

Με την προσδοκία ότι τα μέλη που πλήττονται από εργασιακή αργία θα είναι προσωρινή και με την ευχή ότι θα υπάρξει σύντομη αποκατάσταση του εισοδήματος τους, το ΔΣ του συλλόγου εύχεται ότι το μέτρο αυτό θα βοηθήσει όσους φίλους/μέλη του βρουν την δύναμη να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν ακόμα και σε τόσο δύσκολους καιρούς για αυτούς.

* * * * * * * * * * * * * *

* Σε περίπτωση αποστολής των εγγράφων μέσω ταχυδρομείου/εταιρείας courrier στέλνετε στην παρακάτω διεύθυνση αλληλογραφίας, ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ της κάρτας υγείας αθλητή ή του δελτίου ΕΟΠ. Τα πρωτότυπα έγγραφα σε κάθε περίπτωση μένουν στην κατοχή των αθλητών!

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 8 ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, 14342

To απαιτούμενο χρηματικό ποσό μπορεί να κατατεθεί στην Εθνική τράπεζα στο όνομα Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών.

Αρ. Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 075/001312-92

ΙΒΑΝ:GR6501100750000007500131292

Για καταθέσεις μέσω internet

To Swift ή αλλιώς BIC είναι ETHNGRAA 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

* * * ΖΗΤΗΣΤΕ στον ταμία της τράπεζας να γράφει στο καταθετήριο το όνομα σας και ακολούθως να σταλεί μαζί με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στην ανωτέρω διεύθυνση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης τους. 

 Η νέα μας διεύθυνση στους χάρτες της  Google Maps 

* * * * * * * * * * * * * *

- Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά δεν μπορούν να δοθούν αυτοπροσώπος μπορούν να ταχυδρομηθούν στην διεύθυνση αλληλογραφίας της Π.Ε.Π.Α. στην παραπάνω διεύθυνση.

* * * * * * * * * * * * * *

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών, τηλεφωνήστε στο 693-1111-696 για εναλλακτικές μεθόδους
 * * * * * * * * * * * * *