Εγγραφή-Ανανέωση Συνδρομής 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες από το Υπουργείο σχετικά με την αντικατάσταση της Ιατρικής Βεβαίωσης από την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, η Π.Ε.Π.Α. παρέχει την φόρμα εκτύπωσης ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ των ΜΕΛΩΝ την οποία θα βρείτε στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ του συνημμένου αρχείου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Για ανανεώσεις ή εγγραφές νέων μελών, μπορείτε να επιλέγετε την ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών -ΜΟΝΟΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΥΤΩΝ-  στην διεύθυνση αλληλογραφίας ή τα επισυνάπτετε σε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@pepa.gr (σε ψηφιακή μορφή) και με ταυτόχρονη τραπεζική κατάθεση για δική σας διευκόλυνση.

Ο φάκελος ΕΓΓΡΑΦΗΣ θα γίνεται δεκτός ΜΟΝΟ αν περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εγγραφή νέου μέλους

- Αίτηση εγγραφής. Kατεβάστε το αρχείο με την Αίτηση που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου σε αυτή την σελίδα.

- Εφάπαξ εγγραφή €5 + Ετήσια συνδρομή €60 = €65

- Εμφανής φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

- ΤΡΕΙΣ (3) μικρές έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας

- Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. εν ισχύ ή πρόσφατα βεβαιωμένη απο γιατρό καρδιολόγο ΜΟΝΟΝ. Ενναλακτικά μπορεί να δοθεί το δελτίο ΕΟΠ κατηγορίας Μάστερ ανανεωμένο για το 2021, εάν υπάρχει.

* Σε περίπτωση αποστολής των εγγράφων μέσω ταχυδρομείου/εταιρeίας courrier στέλνετε ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ της κάρτας υγείας αθλητή ή του δελτίου ΕΟΠ. Τα πρωτότυπα έγγραφα σε κάθε περίπτωση μένουν στην κατοχή των αθλητών!

* * * * * * * * * * * * * *

Ανανέωση συνδρομής μελών ΠΕΠΑ

- Ετήσια συνδρομή 60

Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α. εν ισχύ ή πρόσφατα βεβαιωμένη απο γιατρό καρδιολόγο ΜΟΝΟΝ. Ενναλακτικά μπορεί να δοθεί το δελτίο ΕΟΠ κατηγορίας Μάστερ ανανεωμένο για το 2021, εάν υπάρχει.

- Για όσους αλλάζουν κατηγορία χρειάζεται μια φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

- Οι κάτοχοι δελτίων Π.Ε.Π.Α. που ανανεώνουν την συνδρομή τους χωρίς να αλλάζουν κατηγορία θα προσκομίσουν μόνο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Π.Ε.Π.Α.  και το δελτίο της Π.Ε.Π.Α. για να επικολληθεί η ειδική σήμανση ανανέωσης (αυτοκόλλητο διακριτικό)

* Σε περίπτωση αποστολής των εγγράφων μέσω ταχυδρομείου/εταιρeίας courrier στέλνετε ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ της κάρτας υγείας αθλητή ή του δελτίου ΕΟΠ. Τα πρωτότυπα έγγραφα σε κάθε περίπτωση μένουν στην κατοχή των αθλητών!

* * * * * * * * * * * * * *

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

για όσους κατέβαλαν ολόκληρη την συνδρομή του 2020 (60)

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια, συμπαράσταση, υπομονή και την όποια συμμετοχή τους, όσους όλο το προηγούμενο διάστημα της πανδημίας βρέθηκαν στο πλευρό της Ένωσης, τα μέλη που ανανέωσαν την συνδρομή τους για το 2020 με το ποσόν των €60 δικαιούνται ανανέωση για το 2021 με έκπτωση 50%, ήτοι ποσό €30

Συνδρομή άνεργων μελών

Το ΔΣ του συλλόγου αναλογιζόμενο τις συνεχόμενες δύσκολες συγκυριακά στιγμές που μπορεί να βιώνουν αρκετά μέλη του λόγω ανεργίας  και θέλοντας να τους δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουν να είναι ενεργοί ποδηλατικά στο βαθμό που εκείνοι θα κρίνουν, αποφάσισε να μειώσει την ετήσια συνδρομή και για το 2021 στα €35.

Απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η κατάθεση ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ  βεβαίωσης ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά την εγγραφή τους στην έδρα του συλλόγου.

Με την προσδοκία ότι τα μέλη που πλήττονται από εργασιακή αργία θα είναι προσωρινή και με την ευχή ότι θα υπάρξει σύντομη αποκατάσταση του εισοδήματος τους, το ΔΣ του συλλόγου εύχεται ότι το μέτρο αυτό θα βοηθήσει όσους φίλους/μέλη του βρουν την δύναμη να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν ακόμα και σε τόσο δύσκολους καιρούς για αυτούς.

* * * * * * * * * * * * * *

* Σε περίπτωση αποστολής των εγγράφων μέσω ταχυδρομείου/εταιρείας courrier στέλνετε στην παρακάτω διεύθυνση αλληλογραφίας, ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ της κάρτας υγείας αθλητή ή του δελτίου ΕΟΠ. Τα πρωτότυπα έγγραφα σε κάθε περίπτωση μένουν στην κατοχή των αθλητών!

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ 38 & Τ.ΜΠΟΥΓΑ
14562 ΚΗΦΙΣΙΑ

To απαιτούμενο χρηματικό ποσό μπορεί να κατατεθεί στην Εθνική τράπεζα στο όνομα Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών.

Αρ. Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 075/001312-92

ΙΒΑΝ:GR6501100750000007500131292

Για καταθέσεις μέσω internet

To Swift ή αλλιώς BIC είναι ETHNGRAA 

* * * ΖΗΤΗΣΤΕ στον ταμία της τράπεζας να γράφει στο καταθετήριο το όνομα σας και ακολούθως να σταλεί μαζί με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στην ανωτέρω διεύθυνση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης τους. 

 Η νέα μας διεύθυνση στους χάρτες της  Google Maps 

* * * * * * * * * * * * * *

- Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά δεν μπορούν να δοθούν αυτοπροσώπος μπορούν να ταχυδρομηθούν στην διεύθυνση αλληλογραφίας

Υπ' όψιν Σ.ΠΕΡΙΔΗ

Βασιλικών 63 - Ακαδημία Πλάτωνος,

104 42 Αθήνα 

* * * * * * * * * * * * * *

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών, τηλεφωνήστε στο 693-1111-696 για εναλλακτικές μεθόδους
 * * * * * * * * * * * * *