Αυλαία για τα Brevets του 2009

Με το πολύ δύσκολο, λόγω καιρικών συνθηκών, brevet της Χαλκίδας έκλεισε η αυλαία για τα Brevets του 2009.

Δυστυχώς, η παρέα μας μειώθηκε μετά το θανατηφόρο δυστύχημα του συνποδηλάτη μας Γιώργου Βίδου.
Όσοι γνώριζαν τον Γιώργο είναι σοκαρισμένοι για την απώλεια του φίλου τους,αλλά και οι υπόλοιποι που κάνουν ποδήλατο πολλές φορές σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να βρεθούν στην θέση του...

Οι ‘’κακές’’ συνήθειες δεν κόβονται, και έτσι 191 ποδηλάτες όλη την χρονιά πήραν μέρος τουλάχιστον σε μια εκδήλωση,καλύφθηκαν 95500χλμ,100 ποδηλάτες τερμάτισαν ένα 200άρι.,30 ποδηλάτες έκαναν πάνω από 1000χλμ,7 από αυτούς τερμάτισαν και τις 8 διαδρομές της χρονιάς συνολικού μήκους 1700χλμ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το θεσμό των Ποδηλατικών Μαραθώνιων στη χώρα μας στηρίζουν οι φίλοι του αθλήματος και της λέσχης,ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο τους... αφιλοκερδώς !

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν τις κυρίες Τασία Περίδη και Αργυρώ Ταμβάκου,αλλά και τους κυρίους Φώτη Αντωνόπουλο, αδελφούς Γαρδέρη, Άγγελο Γαβριήλ, Παναγιώτη Κοκαλιάρη,Αλέκο Καραουλάνη, Δημήτρη Μωραΐτη, Ηλιά Μπακατσή, Δημήτρη Πούλια, Φώτη Πλέγα, Παύλο Βολιώτη, Βασίλη Σαβάκη, Βίκτορα Κοτσακόπουλο, Νικήτα Μόσχου,όλη την μεγάλη παρέα από τον Πύργο….και βέβαια την ψυχή των Brevets στη χώρα μας το, Χάρη Πλεγα.

Όσοι αγαπούν τις μεγάλες αποστάσεις περιμένουν την έναρξη της νέας ποδηλατικής χρονιάς,που θα γίνει τέλος Ιανουαρίου (30/1/2010) με το Brevet της Νεμέας.

Με το καλό λοιπόν...

Καλά χιλιόμετρα σε όλους !

Μ.Μαγγανάρης